Sjuk?

Usch har fått en sådan äcklig förkylning.. Tror inte jag har någon feber, eller inte mycket i så fall. Det är ett sådant där jobbigt mellan läge så man vet inte om man ska kalla sig för sjuk eller att man bara är förkyld..? Men jag bestämde mig i alla fall för att ringa till chefen och säga att jag inte kan gå brevid på Norrahammars hemtjänst den här veckan, men att jag skulle höra av mig på onsdag och se om jag var bättre då så att jag i alla fall kan jobba på Älgstigen.

Hoppas bara att det är en förkylning och inte influensa!

<3

Det är så himla skönt att ha en vän på så nära avstånd!

Jag känner mig uttråkad så slänger iväg ett sms:

- Hej vad gör du?
- Inte ett skit!
- Ska jag komma förbi en sväng?
- Gör du det, jag har godis!

Knappt två minuter senare med cykel så är jag där. Kan komma i mina fulaste kläder och vara hur ofräsch jag vill. Det spelar ingen roll för min vän är likadan. Vi kan sitta tysta o glo på varandra, prata ut om livet och saker som för oss anses som allvarliga, sjunga och fula oss, våran humor är inte att leka med. Där går det några timmar av min dag och den känns inte lika tråkig som den verkade bli från början.

♥  ♥


Lördagkväll

Sitter här i myskläder och kollar på vänner :) Ska vara så snäll och köra in syster till stan om en stund sen så ska jag gå och lägga mig. Är super trött! Har jobbat men det gick väldigt smidigt. Ibland så har vi runt femton besök på kvällen, jag skulle haft tio i dag men tre var strukna så det bidde bara sju. Så var hemma vid typ halv nio. Där väntade goda kräftor på mig :) Det var verkligen super gott! Har inte ätit kräftor på jätte länge så det satt fint.

I morgon blir det jobb igen 07.30-13.00. Sen är jag ledig på måndag! På tisdag ska jag börja gå bervid på Norrahammars hemtjänst, så hoppas att det går bra :) Visst hade jag velat ha lite semester men samtidigt vill jag passa på när det väl finns jobb. Ska gå brevid onsdagkväll där med. Sen så blir det jobba på Älgstigen på torsdag igen :)

Pussokram

Lördag

Utgången i går var skoj skoj :) Började med lite afterwork på Harrys med Lizah och Ellen. Sen så blev det förfest hos Anthony och efter det utgång! Mycket folk ute och det var roligt att träffa alla. Så tack allihopa för en bra kväll :)

  

  


Fredag

Godmorgon :)

Sitter här och smälter frukosten min så att jag ska kunna ge mig ut på min lilla joggingrunda!

Matchen igår då. När vi kommer fram och ska gå in och sätta oss så säger de att det har blivit fel med allas platser så att man får sätta sig där det finns plats. Vi som många andra blir grymt besvikna och söker plats medans matchen drar igång. Jag fick sitta själv, resten hittade platser där de fick sitta två och två. Men det gjorde inte mig så mycket att jag fick sitta själv, jag var ju trotts allt där för att titta på fotboll och inte för att sitta och prata med de andra (som kanske mamma och susanne var) haha. Matchen var mycket spännande! Elfsborg klämde inte in ett mål förrän runt den 70de minuten tror jag det var..? De vann med 1-0 men tyvärr räckte ju inte det för att de skulle ta sig vidare.. men jag var lika nöjd för det :) Sitta och kolla på snygga grabbar som springer runt och kämpar och blir agressiva emellan åt! Det tycker vi om ;) haha.

I eftermiddag blir det afterwork med Ellen och Lizah. Sen i kväll blir det utgång med en massa folk! Massa från klassen så det ska bli riktigt kul faktiskt :) 

Pussokram 

SUR!!!!

Usch jag är så himla sur! 27 i dag, vilket för mig och många andra innebär lön. Har inte haft pengar på hela sommarn typ och plötsligt har jag 13000 på kortet. Ska givetvis inte handla upp allt, men tänkte att något nytt kan man väl få unna sig när man inte har shoppat på ett år i princip. Bara handlat ett klädesplagg varannan månad typ. 

Åkte till a6 efter jobbet och skulle fixa mobilen, köpa pumps och prova lite kläder jag hade tittat ut. Jag går till Tre och istället för att få en ny mobil (som de sagt tidigare att jag skulle få) med mig hem så gav han mig adressen till en hemsida som jag skulle skicka den till så att de skulle laga den. Så jag får antaglien gå med den här mobilen några veckor till. Jag provar pumpsen jag har tittat ut, inte alls snygga på. Jag provar en del kläder lite här och var, inget satt bra på. Så jag är inte så glad!

Men nu så sitter jag här framför tvn och kollar på vänner och försöker bli på bättre humör. Hoppas på en trevlig kväll i Borås med! Hoppas Elfsborg vinner :) Pussokram, vi hörs!

Måste bara lägga upp ett klipp från ett av mina favorit avsnitt!

Onsdag

Är riktigt trött idag! Det känns att jag inte har somnat tidigt på ett par dagar nu.. Har haft för mycket tankar i huvvet när jag har gått och lagt mig. Men i dag har jag bara en tanke, jag är trött och vill sova tidigt.

Jobbet idag gick bra! Blev överlycklig när en halvsnurrig tant kom i håg mitt namn :) Hade ingen namnskylt på mig och ändå sa hon: Är det Sofia? Jajjemen det var det! Upp tidigt i morgon med sen så är jag ledig fredag, göttans!

Dagen (efter jobbet) har bestått av slöande i soffan framför tvn, samma tvpogram som vanligt. Klockan 15.05 är det fresh prince in bel air. Sen så börjar top model och sen är det project runway. Så jag har och göra på dagarna ;) Ärligt talat så tycker jag faktiskt det är underbart skönt att ha några timmar och bara ligga och slöa på! Nu så har jag vart med johanna en sväng, kollat på fotboll och käkat lite pizza.

Imorgon blir A6 en sväng efter jobbet! Sen hem och fräscha till sig och åka till Borås för att kolla på Elfsborg. Nu så blir det att krypa ner framför tvn och somna tidigt.

Pussokram

Bäst musik just nu... Soofia Aaaalf!

Haha, bäst musik enligt mig just nu ;)

1. Cascada - Evacuate the dance floor


2. Lady gaga - Silly boy


3. Good bye - Kristina Debarge


4. Mcfly - POV (Point of view). Kan ju inte lägga upp massa bra musik och inte lägga upp en låt med mina favorit grabbar ;) ♥


5. Lady gaga - Boys boys boys


Texten i sista låten; "Boys boys boys, we like boys in cars. Boys boys boys, buy us drinks in bars". Haha, det är precis det som de är bra till ;)

En del party låtar som står högt upp på listan hos fröken Alf! Gött att spela i bilen :D Skriver nog ett inlägg till lite senare. Nu så ska jag äta en matlåda som vi fick över på jobbet, MUMS! Pussokram så länge

Tisdag

Har slängt mig på soffan framför tvn, det är nog här jag trivs som bäst! Haha. Jobbet gick snabbt och smidigt i dag :) Sånna här dagar på jobbet älskar jag! Vart hemma ganska tidigt. Så har hunnit med att ge mig ut på min lilla jogging runda. Även om den inte är så lång så känner jag mig duktig som har pallrat mig ut idag. Mitt "mål" är ju att jag ska ut och springa minst 1-2 dagar i veckan och det har jag ju lyckats bra med än så länge :) Så småingom så hoppas jag även på att kunna utöka min runda så det blir lite ordentligare träning. Haha. Så vi får väl hoppas att jag lyckas hålla i det här! Fick även för mig häromdagen att jag skulle sluta äta chips och godis på vardagar.. Hmm, det tror jag nog vi ska klara av det med..? :) Nu så är det dags för lite mellanmål, smörgås och te. Pussokram



Måndag

Ännu en ny vecka har börjat!
En lugn och go dag på jobbet. Därefter blev det in till staden och träffa Lizah en sväng, lite fika och kolla i affärer. Sen så hem och slappa framför tv i princip. Och nu så sitter jag här, nyduschad :) I mitt städade rum! Det är superfint nu faktiskt. Städade och plockade undan massa igår. Rensade även bland mina kläder, och det blev ju ett x antal kassar fulla ska jag säga er. När jag väl är igång med rensning så snålar jag inte utan då är det mycket som åker med. Rensade lite grejer i hela huset och hittade massa gamla kort från stallet i ett album. Massa fina kort på mig och hästen Abbe! Åhh vad jag tyckte om den hästen, ja det där albumet väckte många gamla minnen.

Har pysslat lite med Lizahs
blogg nu! Den blev faktiskt riktigt snygg, är nästan lite avundsjuk ;) Blir nog en ny desgin här med så småningom skulle jag tippa på. Kalla mig löjlig men jag tycker faktiskt att det är kul att sitta och pyssla lite med sånt.

Jahopp, nu så ska jag kolla Roomservice och göra mig en kopp te!
Pussokram 


Söndagkväll, lite blandad skrivning..

Lite bilder från kalaset igår! Som alltid när de små liven är med så riktas nästan all uppmärksamhet åt endast dem. haha. Men antar att det delvis beror på att vi träffas så sällan eftersom de bor i Nortälje.


Jag läser bok för Nora!

 
Mamma Linda och barnen!

 
Mamma Helena och lilla Wilma!


Har varit en riktig slappdag i dag. Men det får man ha ibland! I morgon blir det upp och jobba, 07.30-14.00. Sista jobbveckan nu.. Känns egentligen inte jätte bra, visst jag behöver lite semseter. Men nu är inget säkert känns det som, har ingen aning om hur mycket tider jag kommer få. Ska ju troligtvis börja lite på nhrs hemtjänst som timvikarie med om jag inte har sagt det, så då är det ju i för sig större chans för fler jobbtider.
 
På tisdag ska även mamma skriva ner några övriga enhetschefers mailadresser, så det blir väl att skicka cv till dem med. Tycker som sagt att det är så himla svårt att veta vad man ska söka för något när man inte har någon utbildning? Jag är ju inne på platsbanken minst två gånger om dagen och där finns inte mycket att hämta för min del.. Än sålänge!

Ska nog gå till arbetsförmedlingen nästa vecka med och skriva in mig. Inte för att jag tror att det kommer att hjälpa så mycket, i dagens läge.. Men man kan ju inte sitta o lipa över att man inte får jobb om man inte försöker :)

Jisses amalia, det är inte lätt att vara liten! På torsdag kommer i alla fall lönen, jippie :) Direkt efter jobbet har jag då planerat att åka upp till a6 och fixa så att jag får tillbaka min ursprungliga mobil, har ju inte haft råd med det tidigare. Men snart så kommer ni höra vad jag säger igen när ni pratar med mig :) Ska även köpa ett par nya pumps, det är verkligen på tiden! Har haft ett par svarta i tre år nu som jag säkert har användt på mer än hälften av alla utgångar.. Men nu så ska jag köpa ett par nya :) Var och kikade lite idag i affärerna samtidigt som mamma och pappa handlade mat :) Sen senare på kvällen blir det att kolla på Elfsborg med päronen och familjen Harrysson :)

Nehe dags att avrunda? Det gör vi med en fin gammal låt! Utförd av två av världens bästa kvinnliga sångare.
Pussokram, vi hörs imon!


God morgon!

Kan inte förstå att jag är uppe såhär tidigt när jag somnade halv fyra inatt! Nej jag var inte ute, men jag vart fylle taxi i princip hela natten. Det började med att jag lovade att både köra in och hämta min käre syster och hennes kompisar. Så jag körde in dem, sen så åkte jag hem till Johanna. Där hinner vi inte vara länge innan vi kör in nästa gäng till stan. Sen så hem till Johanna igen. Mys se på tv o sådär! Sen så skulle ju alla givetvis hem från krogen och det tog sin lilla stund, så därför var jag inte hemma förrän klockan tre cirkus. Men känner mig allt lite snäll som körde så :) Men fick ju pengar dessutom, och det är ju aldrig fel :)
 
Man blir ju dock inte lite partysugen när man kör in glada onyktra folk till stan! Så det får väl kanske bli en utgång på fredag.. Måste dock erkänna att det känns på ett sätt tråkigt att gå ut nuförtiden..  Det är liksom så vanligt! Man har gjort det i ett och ett halvt år nu, på samma ställe och det är väl inte så konstigt att man tröttnar I guess. Men när helgen kommer så lär jag säkert bli sugen på lite partaj ändå :) Så vi får väl se helt enkelt hur det blir :) Jobbar ju också halv fyra på lördageftermiddagen. Men det är ju inte så farligt! 

Pussokram  

Lördag

Har varit ute på en joggingtur nu! Jobbigt, men skönt :) Passar perfekt inför morfars 76 (?) års kalas i eftermiddag och mormors alla goda bakelser. Träffa kusinbarnen med, den ena är 2 år och den andra några månader.. Jojje skulle nog dit också, var längesen jag träffade henne nu :)

Skrev lite med Jessica (Calibras ägare) och det visar säg att Calibra är på prov nu hos någon nu som troligtvis ska köpa honom. I så fall blir det ett livslångt hem för honom, hoppas att de tar bra hand om honom. Jag saknar faktiskt inte hästarna än så länge.. Men jag saknar Calibra, knäppishästen nr 1 ibland :) ♥

 

Nee nu så ska jag nog banne mig ge mig ut på flugjakt! Det är en fluga som susar runt i mitt rum och jag har fått nog.. Nu ska den DÖÖÖÖ!

Pussokram

Heelg

Fredag i dag, blir en myshelg (som det ser ut just nu) för jag är trött som sjutton! Igår vart jag lite sugen på att hänga med Ellen, Simme och Jessica ut i kväll, men idag är jag så himla trött så jag skippar det. Ekonomin ser inte så jätte bra ut för tillfället heller, så det var ytterligare en anledning till att stanna hemma. Behöver nog vila upp mig lite med! Har inte vart ledig två dagar i rad på flera veckor nu så det kan jag vara värd.

Bara en vecka kvar på jobbet nu, eller aa på mitt sommarschema. Jag hoppas på att det blir en del jobbtider i höst med! Har fått en tid i alla fall.. haha. Nemen lite blir det nog, det återstår att se hur lite eller mycket det blir helt enkelt. Ska söka massa jobb nu, har kommit igång lite med det faktiskt, sen så blir det kanske lite hoppa in på nhrs hemtjänst också framöver. Vi får se helt enkelt. Jag börjar planera upp min framtid mer och mer och det känns bättre och bättre. Men jag ändrar mig dock ganska ofta så känner att jag behöver inte skriva ut exakt vad det är jag grubblar på för rätt som det är så ändrar jag mig ;)

Elina har börjat skriva i sin
blogg nu, såå kul att läsa om vad hon gör (även om hon bara har skrivit enstaka inlägg än sålänge). Det känns inte som om att hon är så långt bort då :) Hon verkar ha det toppen i alla fall och det känns bra!

Ha det bra så hörs vi!
Pussokram

Torsdag

Hade en jätte mysig och rolig kväll med Emmelie och Ellen igår :) Det blev lite minigolf, sen några timmar fika på coffe house by george, sen på hemvägen blev det även en pommes på max och träffade Sophie en sväng! 

Ellen kom på första plats!
 

Emmelie på andra!


Och jag kom på tredje plats! haha


Ni är dem underbaraste :) ♥

Nu så ska jag lägga mig och sola lite! Sen så får vi se om det blir en liten joggingtur också innan jobbet. Usch det märks verkligen att jag har jobbat i åtta veckor i rad nu, och ganska mycket dessutom. Menmen, skönt när lönen kommer! Men skulle ändå behöva lite semester snart känner jag..

Vi hörs!
Pussokram

Förvirrad

Jag känner mig så förvirrad, helt tom. Jag vet varken vad jag verkligen vill, eller vem jag är just nu. Jag vet att jag inte är den ända som känner så här, jag tror säkert att 50 % av de som tog studenten i våras känner likadant. Vart ska det bli av mig? Usch jag vet inte var jag har mig själv just nu. Mamma kommer och ger lite glada nyheter, och jag svarar med korta svar, "mm" och "bra". Sen så kommer tårar, varför? Hon kom ju med glada nyheter? Jag fattar ingenting.. Jag saknar inte skolan, kanske bara tryggheten som man inte förstod att man hade. Men jag tänker inte sitta och tjata om att jag önskar att man kunde fått gå om gymnasiet, för det kommer inte hända och det hjälper mig inte ett dugg att sitta och älta. Jag tror inte det är så mycket att göra åt att man är förvirrad, det går över förr eller senare och man kommer på vad det är man vill..? Eller? Jag får bara lite ont i hjärtat, och det stör mig..

Ikväll så ska jag träffa Ellen och Emmelie en sväng, spela lite minigolf troligtvis och kanske ta en fika :) Myspys! Sen så blir det sovmorgon i morgon, joggingtur och någon som ska gå jämte mig på jobbet 15.45. Lite scary att någon ska gå jämte mig, jag är ju ny? haha, ne men det ska väl gå bra! Jag kan ju faktiskt mitt jobb bra nu, och jag måste lita på det, måste lita på att jag kan, och alla gör misstag, man är ju inte mer än mänsklig!

Mysdag!

Jaa, dagen blev lite utav en mysdag. Pallrade mig upp vid klockan nio och gjorde mig lite god frukost (givetvis managrynsgröt). Sen så blev det lite sitta vid datorn och tv i en timme för att smälta maten. Sen så gav jag mig ut på en liten joggingrunda! Jag förstår inte att jag inte gör det oftare, det är så otroligt skönt när man väl har gett sig ut. Väl hemma igen så blev det givetvis duschen. Efter det så har jag lagat lite mat till mig och Sajje, sen så har jag luggit o vilat lite och nu sitter jag här med en kopp kaffe och en sockerkaks-bit. Mums! Måste ju få lite ny energi inför jobbet, 15.30-21.00. Så strax bär det av dit!

Känns lite meninglöst att blogga så ofta när det inte är alls många som läser min blogg. Men o andra sidan så bloggar jag inte för att alla andra ska läsa den utan jag bloggar för min egen skull :)

Pussokram

Bye bye baby!



Idag åker min favorit mot Amerika! Känns konstigt att den här dagen redan har kommit. Enligt allt hon har berättat så kommer hon ha ett toppen år. Är nästan lite avundsjuk :) Här hemma är jag, ska jobba på hemtjänsten i kväll igen.. Inte åka till New York och stanna i New Jersey i ett helt år och få massa nya upplevelser och erfarenheter. Hohojaja! Nåväl, jag saknar Elina redan men jag är övertygad om att detta året kommer gå super snabbt! Så ha det bäst nu :) 
 
Älskar dig! 

Ps. Om någon vill följa hennes resa så kan ni göra det på hennes
blogg!

Ny tatuering

Alla som har en tatuering vet att man inte nöjer sig med en.. Man får mersmak och vill bara ha flera!

Vad jag vill göra härnäst är att bygga på mina stjärnor ytterligare, jag vill skriva en liten text till som lyder "Per aspera ad astra". Vilket betyder "Genom svårigheter mot stjärnorna".. Men innan jag gör den så vill jag rådfråga tatueraren, eftersom den i så fall kommer hamn precis vid mitt höftben. Så det jag vill ta reda på först är om det blir bra att göra de "på" benet eller om det kommer att se konstigt ut. För i så fall struntar jag i det! Men jag hoppas att det går för jag tror det skulle bli himla snyggt :)

När jag har klarat av den här (om det nu blir av) så har jag även en ny ide på gång. Min familj betyder verkligen mest för mig, så jag vill göra en tatuering som symboliserar dem. Jag hittade en text på latin som var fin men nu så hittar jag inte den längre.. Så om jag inte hittar någon annan så avfärdar jag nog den iden. Dessutom så vill jag ha något lite mer personligt. Så jag funderar på att tatuera in alla familjemedlemmars födelse år.. Jag skulle vilja ha dem tillsammans med en blomma, eller kanske något hjärta, eller kanske en fyrklöver. En fyrklöver skulle ju passa bra med tanke på att det är fyra medlemmar i min familj. Innan har jag ju också funderat på att tatuera en blomma med fyra blad och skriva första bokstaven på varje persons namn. Jag vet inte, vad tycker ni? Vore jätte tacksam för lite råd :) Ställe har jag inte helt bestämt än, men jag funderar på att ha det över foten, på fotleden eller vad det kallas :)

Fredag

Förfest i Lizahs lägenhet sen så blir det utgång med dem bästa :) ♥


Torsdag

Godmorgon! Eller godmiddag kanske man ska säga..

Jag låg i sängen och halvsov och drog mig ända till klockan elva.. Måste vara rekord! Grymt skönt :) hihi. Något annat som är otroligt skönt är att börja morgonen med en dusch! Det borde jag göra oftare.. Men orkar sällan det när man börjar jobba klockan halv åtta på morgonen. Hohojaja :)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer :P haha. Har lite funderingar på framtiden.. Nu skulle vi egentligen börjat skolan snart, men det gör vi inte. VI jobbar (förhoppningsvis), eller åker utomlands, eller går bara hemma i stället. Usch känns som att det inte är förrens nu som jag har insett att jag inte kommer träffa mina favoriter varje dag.. Och att jag är rädd för att vi ska glida ifrån varandra alldeles för mycket. Det blir ju lätt så, vi börjar bli "stora" och det är inte mer än naturligt att man glider ifrån varandra, man jobbar, är med pojkvännen osv. Än så länge har vi ändå lyckats väldigt bra med att hinna umgås mycket :) Får väl helt enkelt hoppas att det fortsätter så.

Snälla kan inte någon ge mig ett fast jobb och en lägenhet nu med detsamma?

Ledig idag

Skönt att vara ledig, men ska jag vara ärlig så känner jag mig lite rastlös. Har vart inne i stan och hämtat mina linser och på vägen tillbaka så var jag på macken och de hjälpte mig att fixa bilen. En lampa hade gått, och det var en sådan lampa som inte är så lätt att byta själv. Jag ska säga er att det var knappt att de på macken kunde fixa det, de stod säkert över en halvtimme och höll på att försöka byta den där lilla lampan.. haha. Men det var inte den vanliga lampan utan någon annan.. Aa jag vettifan, nu är allt på plats som det ska igen i alla fall :) Nu så har jag även lagat mig lite mat, gjorde även i ordning matlådor till mamma och pappa! Duktig jag är. Nu så väntar jag bara på att klockan ska bli fyra så det börjar lite bra program på tvn.. Fram tills dess vet jag inte var jag ska hitta på ;) Ikväll så blir det lite myskväll med tjejerna hos Lizah!

Vi hörs!
Pussokram

Tankar

Ibland så är det bara där och man har ingen aning om vad det kommer ifrån. Ena sekunden så känner man sig lyckligast i världen, är positivast och gladast av alla! Sen så helt plötsligt så blir man ledsen, allt känns jobbigt. Men varför? Var kommer det ifrån? Jag tror att många mår dåligt utan egentligen inte veta om riktigt varför.. Stora saker som små.. För att ta reda på det så måste man nog gräva djupt och det är inte många som orkar göra. Så då blir det så, man sover på saken och hoppas på att man mår bättre morgonen efter, vilket man ofta gör. Man får vara ledsen ibland, annars kan man aldrig vara riktigt glad eller lycklig, kom ihåg det.


Bara lite tankar och funderingar jag hade.
Hoppas allt är bra med er :) Pussokram



Helgen

Helgen har vart kanon!

Elinas avskedsfest var mycket lyckad :)

  

Igår så blev det att åka till tokared för att fira kusin Ellinor som fyllde tonåring. Fick även testa på hennes pålle, en mysig liten sak :) Men det märks ju att det var ett tag sedan jag satt på hästryggen. Jag red i kanske en halvimme lite lätt ute i skogen och jag har ont i hela kroppen i dag.. haha, det är ju så man skäms!

  
 

Pussokram

Fredag

Sitter i Lizahs lägenhet nu och väntar på att hon ska komma tillbaka :) Jag skulle ju egentligen slutat klockan två i dag, men som det blir ibland så blev det lite ändringar i schemat och jag var klar redan halv ett.. Lizah hade lite ärenden o uträtta så jag fick sätta mig här och vänta på henne. Så här ligger jag i deras soffa och slappar framför tvn.. Grymt varmt ute! Värmen tar kåål på mig.. haha, jag satt ute i lite över en timme i går mitt på dagen så nu är jag lite sådär lagom röd på näsan.. Hoppas det lägger sig tills i morgon bara så är jag glad :P 

Fasiken vad dyrt det är att parkera här inne i stan! 12 kr i timmen.. Helt sjukt ju! Förstår att mamma åker med pappa in till jobbet, tänk att parkera här 8 timmar om dagen 4 dagar i veckan.. Riktigt dyrt! hohojaja.. Vi ska i alla fall planera det sista inför morgondagen nu tror jag :) Hoppas på att det fina vädret håller i sig nu :) 

Ha det bra så hörs vi!
Pussokram 

Flytta hemifrån

Jag kan inte hjälpa det men jag är så grymt sugen på att flytta hemifrån! Jag trivs verkligen hur bra som helst hemma, det gör jag, men jag är ändå så himla sugen på att flytta till mitt eget. Men jag står fortfarande fast vid att jag måste ha en fast inkomst.. Jag tänker verkligen inte flytta hemifrån och inte veta om jag klarar av att betala alla räkningar varje månad. Sitter och kollar på massa lägenheter och pratar med pappa och mamma massa. Åhh vad jag vill ha min egna lilla lägenhet :) En mysig, lagom stor etta skulle jag vilja ha. Att man blir så sugen just nu är nog för att Lizah och Joel håller på att flytta nu. Pratar hela tiden om vad de köper till lägenheten och sådär :) Åhh vad jag är avundsjuk! Jag vill med. Är inne på platsbanken varje dag och kollar efter jobb, men det är inte så himla lätt och hitta något som passar när man inte har någon utbildning. Jaja, vi får se helt enkelt hur det blir för mig i höst med jobb och så. Det får tiden utvisa!

Tisdag

Har nu ätit mig en riktig brakfrukost :) Kaffe, två smörgåsar och lite äppelkaka. Mums! Tror jag aldrig har ätit så här mycket till frukost i hela mitt liv typ. Idag är det jobb som står på schemat, 15.30-21.00. Så skönt att ha haft två sovmorgonar nu! Visserligen så har jag vaknat halv nio båda dagarna, men men.. Bättre det än att behöva gå upp kvart i sju :) Så jag klagar inte! I morgon bli det upp tidigt igen, 07.30-12.30. Efter det så blir det stan en sväng med Lizah, Elina och Emmelie. Ska se om man kan hitta något inför helgen att ha på sig! Var typ tusen år sedan jag köpte något. Längtar tills jag får ut min lön. Har tjuvkikat med mamma och jag kommer att få ut 12800 kr i augusti! Har nog aldrig fått ut så mycket på en månad. Men jag har ju faktiskt jobbat ganska så mycket, så jag anser att jag är välförtjänt av dessa pengar. Så när de kommer ska jag först och främst köpa en ny mobil! Det kommr gå på 1500 kr. Ska även lägga undan lite, får se hur mycket. 

Är verkligen supertaggad tills på lördag! Ska bli så roligt. Var så längesen man hade en riktig hemmafest dessutom. Så det blir nog kul hoppas jag :) Hoppas det kommer mycket folk också. 

See you later alligator!

Ledig

Ledig idag :) Super skönt! Var hos optikern innan i dag. Det gick bra, men han sa att jag inte får slarva så som jag gör med att tvätta linserna. Så det ska jag försöka göra bättre :P haha. Sen så svängde jag förbi pappa på jobbet på hemvägen och drack lite kaffe. Sen så blev det en promenix med Emmelie och Elina. Och nu så har jag suttit vid datorn och pysslat lite med Elinas blogg och försökt att få den snygg :P haha. Får väl se om hon tycker om det! Nu så kollar jag på topmodel och sen så blir det väl några fler greys anatomy avsnitt. Lizah var ju så snäll och tog med sig säsong fyra till mig igår. Så skönt att bara ta det lugnt på sin lediga dag :) I morgon jobbar jag 15.45-21.00.

Söndag

Weei, nu är mina åttadagaristräcksjobb över! Känns skönt att ha två sovmorgonar nu. Ledig i mon och jobbar kväll på tisdag. Om inget annat händer vill säga.. I morgon ska jag i för sig till optikern klockan halv elva så blir inte jätte mycket sovmorgon. Men tror ändå inte att jag hade kunnat sova så mycket längre när man är van vid att börja jobba halv åtta.. Hoppas allt går bra hos optikern :) Skulle vara lagom kul om det inte skulle se bra ut och man inte fick använda linserna eller något sånt dumt. Skulle inte vara alls kul nu när man är så van vid att ha dem. Äsch det kommer nog gå bra :)

Elina och Lizah kommer hit ikväll :D Vilket betyder att jag verkligen måste ta tag i och städa mitt rum..hrmf..Aja vi ska i alla fall mysa, kolla på björn (hoppas jag) och planera lite inför Elinas avskedsfest nästa helg. Längtar, det kommer bli fett roligt! Mindre roligt lär det bli en vecka efter det då Elina åker till USA =/ Men hon kommer ha så kul där, och det är ju bara ett år. 

Måste bara tillägga att Fia trivs ganska så bra med tillvaron just för tillfället. Jag tycker det känns väldigt skönt att vara singel för tillfället, lets face it det är när jag har varit singel som jag har mått bäst. Och nu mår jag bra :) Så det känns skönt! Som sagt, jobbet flyter även på och jag har världens bästa familj och vänner så vad mer kan man begära? 

♥    ♥