En gång häst-tjej, alltid häst-tjej?

Idag är verkligen en sån dag som jag bara vill stanna hemma, eller framför allt vara ledig. Men det väntas jobb i 7 hela timmar, 14.00-21.00. Det känns tugnt! I går var jag på gymmet en sväng på dagen, sen på kvällen följde jag med Annelie till stallet. Det låg på väg ut mot Barnarp! Det var så himla mysigt. Det var ett ganska litet stall som låg precis vid massa åkrar. Jag fick även känna lite på kusen som heter Cryddan. Var inte riktigt redo för detta men det var bara att hoppa upp på hästryggen. Hon kändes ganska så stel, men hon går ju inte så mycket nu för tiden eftersom ägaren är hög gravid. Annars verkar det vara en supermysig häst och hon verkar väldigt snäll. Annelie tog även några skutt på henne igår, ååh vad jag kan sakna hoppningen! Det är ju så himla roligt :)Så nu framöver när Annelie inte hinner ta henne så ska jag nog ta henne med. Så det ska bli skoj! Men idag har jag riktig träningsvärk, men tror det är mest efter gymmet. Det känns som det är efter de maskinerna jag körde där.









'
Lite fina bilder på mig och knäppishästen ♥

Men hjäälp vad dålig kondis man har i ridningen! Förstår inte hur jag klarade att rida en timme om dagen 6 dagar i veckan för två år sen. Men det är bara att börja träna upp! Men är ju van vid att sitta på Blossom nu för tiden så lite skillnad att hoppa upp på stor häst igen, även om Cryddan inte var så stor. Blir nog att rida Blossom en gång i helgen med och även nästa vecka så ska jag och Emmelie förhoppningsvis rida ut tillsammans :) Åhh vad jag saknar hästarna känner jag nu.  Det är ju bara såå roligt!

Nehe, nu så ska jag nog hoppa in i duschen och försöka piggna till lite! Ha en bra dag mina vänner. Pussokram♥

Gina tricot, 199 kr



Råkade få med mig dem här hem idag från Gina tricot. De var ju såå billiga och satt som ett smäck!

Tisdag

Sitter här i soffan med en kopp kaffe och laddar inför dagens låånga jobbpass, 12.00-21.00. Det är det segaste jobbpasset som vi har! Menmen, skönt med sovmorgon i alla fall :) Hade en riktigt bra dag på jobbet igår btw! Imorgon är jag ledig. Då blir det troligtvis lunch med mamma och Sandra. Sen så hade jag tänkt att gå vidare mot gymmet och känner lite på det. Var ju ett tag sen nu pga av min förkylning och lathet. Så ska nog ta det lite lugnt men ändå gå dit. Sen på kvällen ska jag följa med Annelie ut till Barnarp för och titta på en häst och även träffa ägaren till hästen. Ska bli roligt :) Sen blir det två jobbdagar till sen är jag ledig på lördag igen. Jobbar söndag-onsdag. Sen ledig torsdag-måndag, och vad gör vi fredag-söndag nästa vecka? Joo då gör vi vår kära huvudstad osäker :D Ska bli kul o komma iväg lite :) En riktigt tjejhelg!

Har fått en liten förälskelse i skjortor (som ni kanske har märkt..?). Är så sugen på att klicka hem någon mer från HM, de är ju så billiga. Den som jag har i vit men tänkte ta en annan färg, tyckte ju om den modellen. Men samtidigt så har jag ju tänkt att verkligen hålla i mina pengar innan vi åker till Stockholm för där kommer det ju gå åt en del pengar, varesej man shoppar eller inte. Jaja, vi får se hur det går med den biten!

Hopp, dags o slänga på sig lite kläder och göra sig iordning. Tänkte sminka mig lite för en gångs skull till jobbet eftersom jag har den tiden på mig idag. Ha en bra dag vänner! Pussokram♥

Lite söndagsångest

Nu när jag har varit ledig fredag, lördag, söndag så är faktiskt lite söndagsångest på plats. Har haft en väldigt lugn och skön helg! Umgåtts med familj och vänner, underbart :) Så nu borde jag vara utvilad och fit for fight inför en ny jobbvecka. Har två långa dagar framför mig, går 07.15-15.45 imorgon och 12.00-21.00 på tisdag. Känns väl lite sisådär. Men när man väl är igång så går det ju av bara farten! Idag så har jag och Sandra färgat håret på varandra. Blev kanoners på oss båda två :) Blev lite ljusa slingor på mig som smälte in bra i min hårfärg. Så det var ingen jätte förändring så. Nu så ligger jag och kollar "Ensam mamma söker", tycker det är så himla mysigt program och man blir lite varmare i kroppen när man kikar på det nu i höstmörkret. Så nu så ska jag fortsätta med mitt söndagsmys sen så blir det att krypa ner i sängen ganska tidigt idag.

Hoppas ni har haft en toppen helg! Pussar och kramar♥

Lördag

Snart så kommer mamma och pappa och hämtar mig och så drar vi mot Ulricahamn och hälsar på min söta farmor! Ska bli mysigt, var ett tag sen nu. Man tänker jämt att man ska åka och jag vill så gärna hälsa på både henne och mormor och morfar oftare men det blir liksom inte av. Men nu så blir det av idag i alla fall :) Måste också bara säga att på en timme så har jag hunnit duscha, sminka mig, käkat frukost, tagit på linserna och borstat tänderna och bloggat. Inte illa va? ;) Efter vi har varit hos farmor så följer jag med mamma och pappa hem till Månsarp och så blir det en myskväll med Jojje och fleckena (hundarna). Sen så slaggar jag där ute med. Så det blir nog en bra lördag! Hade btw en jätte mysig kväll med tjejerna i går ute i bushen (Norrahammar). Lite läskigt var det allt, blixtrade och åskade som tusan! Men vi kollade på Idol och Se upp för dårarna. Har inte sett den filmen innan, men den var ju super rolig :)

Ha en bra dag mina vänner! Vi hörs nog imorgon.
Pussis o kramis


Dagens outfit

Trivs riktigt bra i den outfiten jag har på mig idag! Så ville visa er :) Visserligen blir bilderna aldrig som i verkligheten. Alla vet ju att jag är mycket snyggare in real life ;) Men jag bjuder på lite bilder ändå! Haha



 



Vit skjorta från HM, tajts från Ullared, ringar och armband från HM! Innan så bärde jag mina nya svarta klackskor på a6, men ikväll får det bli de bekväma conversen :)


Fredag

Äntligen fredag! Min lång helg, ledig fredag, lördag, söndag :) Visserligen har jag bara jobbat en dag den här veckan.. Haha. Men det är ju faktiskt pga sjukdom. Nu känner jag mig mycket piggare faktiskt :)

Har vart en sväng på a6. Har varit hos frillan! Blev en toppning bara. Hade egentligen velat att hon tog lite mer, jag sa ta ungefär 4-5 cm, jag tror hon tog ungefär 2 cm. Haha, men det gör inget! Det var ju en elev som klippte, så det kostade inte lika mycket plus att det var sjätte gången på vårat stämpelkort så fick 100 kr rabatt. Så totalt behövde jag bara betala 100 kr, mycket billigt och bra :) Nu känns håret mycket fräschare! När man väl satt hos frissan så blev jag även så himla sugen på att färga håret. Så sprang bort och köpte en hårfärg på coop som jag aldrig tidigare köpt, spännande!



Min hårfärgar expert sa dock att det är bättre om vi lägger i lite bleknings-slingor först, så att färgen fäster bättre. Skulle jag färga direkt på det jag har så skulle det inte fästa så bra. Så det ska göras! Kul att pröva lite nytt :)

Sen blev det ju självklart en sväng på Ikea. Alla som har varit i min lägenhet vet ju om detta! Haha. Det är lättare att peka ut vad som inte är från Ikea än tvärtom. I love Ikea! Fick en brilliant ide om vad jag vill göra om här hemma. Jag vill ju snygga till gaderoben lite. Riva ut alla gamla hyllor och grejer som är där nu, måla allt igen så att det blir vitare och fräschare, sätta upp två stänger där alla mina kläder ska hänga. Sen så har jag lite lust att ta bort min kista och köpa en fin byrålåda som går i samma serie som mitt nattduksbord och ställa på den platsen. Men vågar knappt det, mammi och dadi blir nog inte så förtjusta i den ideen, men det är ju faktiskt min lägenhet, en etta och allt som jag vill får helt enkelt inte plats :) Vi får se om jag får igenom den här ideen. Lite värmeljus fick i alla fall hänga med hem idag :)



Ser riktigt fram mot min "vila ut mig - helg". Ikväll blir det Idolmys med tjejerna! Imorgon på dagen ska jag följa med mamma och pappa till farmor, var längesen jag träffade henne nu :) Sen på kvällen ska jag träffa Jojje. På söndag ska Sajje färga första processen i mitt hår, och jag färgar nog även hennes. Hon ska bli lite brunare i skallen och jag lite ljusare :)

Men nu kurrar det i magen min så dags för att laga lite käk :)
Pussokram

Höst

Jag tycker faktiskt om hösten ändå.. Visst är det så att man är lite (ganska mycket) sur över att sommaren är över och att det dröjer kanske 9 månader innan man kan gå barbent igen. Men egentligen är hösten ganska härlig! Efter att jag tillbringade tre dagar instängd i min lägenhet så trippade jag bort till Sandra igår kväll. Det var inte så varmt men så himla frisk luft! Höstluft är mycket bättre än sommarluft! Jag riktigt njöt på den korta biten bort till Sjögatan. Underbart! Och tycker ni inte att det är lite mysigt att det börjar bli lite mörkt och man kan börja tända massa ljus inne samtidigt som man myser ner sig i soffan med en kopp te? Det tycker jag är super mysigt!

Men det bästa med hösten det är ju ändå alla snygga kläder! Jag ångrar att jag öppnade HM katalogen som kom på posten här omdagen. Vill ha MASSA! Men shopping kassan måste hållas stängd fram tills vi åker till Stockholm.

 

 

VILL HA! Grr..

Försökte fixa lite med min ledighet inför Sthlm. Har ju två dagar kvar som jag ska få bort! Planerar tjejen lät lite negativ och sa att jag skulle ringa i början på nästa vecka. Så det ska jag banne mig, måndag 07.00 typ! Haha. Och så ska jag prata med "rätt" kviga den här gången med. Det SKA inte vara några problem för dem! Det måste ju finnas vikarier en fredagkväll och en lördag. Ja det gör det! Ni behöver inte oroa er tjejer, jag SKA lösa det här ;) Ser fram emot Stockholm som bara den! Det vill jag bara inte missa.

Nu så ska jag göra något annat!
Talk to you later! Pussokram


Att jobba eller inte jobba?

Det är frågan som jag velat över hela dagen idag. Det är bara ett kort pass imorgon 07.30-13.30, och jag är piggare, på bättringsväg så det känns som om jag borde klara av det. Men o andra sidan så tänker jag att det kanske hade vart bra att ligga i soffan idag, imorgon och fre, lör, sön så man verkligen blir av med den här skiten, vad det nu är jag har.. Samtidigt, eftersom jag inte är dödsjuk så vet jag ju inte om jag orkar jobba förrän jag prövar. Efter mycket velande så bestämde jag mig för att försöka ta mig till worki imorgon. Så jag slog en pling till planerarna och sa att jag ska försöka pallra mig till jobbet imorgon. Sen så tänkte jag att jag tar och städar upp lite här hemma, liksom se hur mycket jag orkar. Faktum är att det har gått grymt sakta! Men kanske är det för att One tree hill går på dvdn, så man bara måste sätta sig och kika emellan åt. Orkar mycket det gör jag inte, känner jag nu.. Känns typiskt eftersom jag har ringt och sagt att jag ska komma imorgon! Haha. Men men, känner jag ikväll att jag inte orkar så är det ju bara att ringa igen och tala in att man är sjuk. Inte mer med det! Men jag hoppas jag ska klara av att jobba imorgon. Som sagt en kort dag :)

Jag börjar nog också bestämma mig för att det inte bli Göteborg för min del i helgen. Jag vill jätte gärna! Men är jag så här halvhängig så blir det inte samma sak. Jag vill bli piggare tills nästa vecka! Så jag kör på myshelg här hemma. Tjejer som har pojkvän delar upp fredagen och lördagen mellan pojkvän och tjejkompisarna. Jag delar upp det mellan tjejkompisarna och min fina underbara Jojje :) Så helgen kommer nog bli bra i alla fall. Göteborg får det bli någon annan gång helt enkelt.

Nu så ska jag laga mig lite mat, börjar bli hungrig! Så vi avslutar inlägget med min lilla övning, komplimang, bra gjort idag och tacksamhet.

- Jag är duktig på att bädda sängen. (HAHA, det är så himla svårt att komma på)
- Jag har dammat i hela lägenheten och torkat av spisen, fin fint!
- Jag är tacksam över att jag har en egen lägenhet som jag bara älskar.

Hemma i soffan..

Jaha, då var man hemma från jobbet då. Jag gick till jobbet i söndags, men jobbade bara förmiddagen. Mer klarade jag inte och de andra avrådde mig för att gå tillbaka och jobba kvällen med. Så snälla Saga hoppade in för mig! Nu har jag bara legat hemma sen i söndags i princip. Usch vad tråkigt det är men vad gör man inte.. Sov ända till klockan 13.00 igår! Så den dagen gick ju ganska så snabbt. Hoppas inte att det är sån här långvarig äcklig och jobbig förkylning. Vilket det säkerligen är! Jag som ville träna i veckan.. Blää, åt helvete med det!

Har i alla fall vart hos tandläkaren idag, ville få det gjort. Det gick bra, inga hål och allt såg fint ut :) Så det var skönt att höra. Så när jag ändå var ute och traskade så hämtade jag ut mitt paket från HM, skor + skjorta! Skorna älskar jag! De var på gränsen till små men töjer jag bara ut dem lite så blir dem nog perfa, precis sånna jag ville ha. Skjortan var inte så märkvärdig men fin så den behåller jag också :) Skulle vekligen behöva städa här, har inte gjorts på länge och så dammråttorna förökar sig ganska snabbt.. Men jag orkar ju inte :( Jag orkar ingenting.. Fan att jag redan har kolla igenom hela PH Danmark, någon som har något förslag på något annat jag kan titta på nu när jag bara ligger hemma? :)

Det är lite tjat om från vissa håll att man ska dra till Göteborg i helgen. Hade ju varit superkul! Men är jag bara sådär halvbra så stannar jag hemma. Jag vill ju helst av allt bli frisk! Men annars hade det varit jätte roligt att ta en trip till Göteborg :) Längtar såå mycket tills vi drar till Stockholm! Har fixat bort söndagen på jobbet.. Hade tänkt att kolla med chefen redan i torsdags om det var okej att jag tog ut min lediga dag den lördagen där men han var ju inte på plats.. Går jag inte mer till jobbet den här veckan så blir det väl att slå en pling istället. Fredagen har jag tänkt att ta semester, så när jag ringer planerartjejerna imorgon så ska jag nog säga det till dem redan då. För vill ju vara säker på att jag får ledigt den helgen :) Åhh vad kul vi ska ha, shoppa och gå ut på krogen i huvudstaden :)




Jaha det var det det.. Talk to you later!
Pussokram


Förkyld

Nu har förkylningen hittat mig.. Usch! Jag ville ändå försöka att gå till jobbet idag, så det gjorde jag och det gick bra. Men det var jobbigt! Efter två timmar var jag helt skakis för att min kropp inte orkade. Men jag klarade igenom hela dagen. Har ingen feber än, men det är på gränsen. Jag vill verkligen inte ringa och sjukanmäla mig tidigt imorgon bitti. Så jag ska gå och lägga mig 21.00 redan, och nu så sitter jag i soffan och dricker massa saft och äter halstabletter. Så om jag inte vaknar med 39 graders feber imorgon bitti så ska jag pallra mig igenom förmiddagen i alla fall. Käre gode Gud låt mig vara lite piggare imorgon!

Orkade i alla fall ta mig till mamma och pappa en liten sväng efter jobbet som kom hem i dag från New York. De hade åkt helikopter över New York och tagit några riktigt läckra bilder som jag bara måste visa er, nej nej man blir inte avundsjuk alls.











Riktigt häftig stad, jag ska banne mig dit igen! Någon gång..

Jag har kommit på en liten övning till mig själv som bloggen blir offer för. En självförtroende övning, varje gång jag bloggar ska jag skriva en komplimang till mig själv, något bra jag har gjort den dagen och något jag är tacksam för!

- Jag har väldigt fin hårfärg.
- Jag har tagit mig igenom en jobbdag utan att klaga trotts att jag har mått skit!
- Jag är tacksam över att jag har världens finaste familj.

Haha, sådär :) Usch känner att det börjar gå utför.. Sitter och smsar folk i fall någon kan ta min jobbdag i morgon men lyckas inte riktigt.. Wellwell vi får väl se hur dagen utspelas! Krya på mig!

Fredag

Redan fredag! Dagarna bara springer iväg. Nu sitter jag här i soffan med världens huvudvärk efter gårdagen. Usch det är fasiken inte värt det! Haha. Men det var en roligt kväll med mina fina vänner i alla fall :) Tycker ju inte att det är så roligt att gå ut på krogen längre. Har liksom tröttnat lite. Men i dag ska jag banne mig inte ligga och slöa i soffan hela dagen! Nej, jag ska ut till stallet och rida Blossom :)

Har ganska många bollar i luften nu känns det som! Det bara kommer fler och fler :) Men det är roligt! Det är nämligen så att jag har bestämt mig för att börja sälja lite Mary Kay. Jag ska se det som en rolig grej och ha det lite på hobbynivå, men samtidigt se det som en liten utmaning för mig. Denna veckan har jag ju inte tränat någonting, så där måste det bli förändring. Jag måste börja ta mig till gymmet mer nästa vecka. Sen verkar det som att jag har en pålle på g som jag ska hjälpa till lite med :) Det är nämligen en på jobbet som hjälper till med en häst och ägaren till hästen ska ha bebis så hon kommer inte att kunna ta hand om hästen alls. Så då kanske jag ska hjälpa till lite också! Åhh vad kul det ska bli :) Om det bli av nu då. Så nu MÅSTE jag verkligen hitta mina ridskor.. Hoppas verkligen jag inte har slängt dem, men var sjutton kan dem vara..? Om någon har ett par gamla ridskor hemma i stl 36, 37 eller 38 som inte använder dem, jag köper gärna för en billig peng!

Nu så ska jag nog ta mig något att äta! Är superhungrig!
Pussokram på er

Mary Kay

Idag är jag lika trött som jag var igår! Hängig och trött i kroppen liksom. Det känns som om att man är på väg att bli sjuk men att det aldrig bryter ut och det är faktiskt ganska jobbigt. Då vill jag nog hellre att det bryter ut, man är sjuk i några dagar och sen blir frisk. I stället för att gå och vänta på att man ska bli sjuk, kanske avvakta med träning och liknanade.

Igår så skulle ju jag och Amanda följa med Lotta på ett Mary Kay möte. Vi visste inte riktigt vad det var men tänkte att varför inte liksom, har inget bättre för mig. Då presenterade dem för oss hur det var att sälja Mary Kay produkter, hur det är att vara hudvårdskonsult. Och det verkade sjuukt roligt och bra måste jag säga! Jag blev riktigt sugen. Men sen så funderar jag ju även på om det verkligen är något för mig? Jag som verkligen inte tycker om att prata inför en grupp, liten som stor, och inte är överdrivet social. Skulle det verkligen gå bra för mig eller skulle det bara kännas jobbigt? Skulle jag hinna och orka? Men jag tror det skulle vara riktigt riktigt bra för mig att göra detta! Lotta sa att hennes självförtroende har stärkts mycket efter att hon har börjat med att sälja, och det fanns även andra tjejer där som alltid har hållt sig mycket i bakgrunden men som nu också börjat ta för sig mer. Jag tror att det skulle vara en riktigt bra utmaning för mig och jag är grymt sugen på att sätta igång. Man verkar få så mycket tillbaka med av dem andra som jobbar med Mary Kay! Sen får man ju inte glömma att man också tjänar lite extra kosing! Jaa jag ska fundera lite till men lockande är det.

 

Så himla bra produkter med måste jag erkänna! 

Vad tror ni? Ska jag börja sälja? Skulle jag få några kunder? :)

Jobba HELA dagen idag känns riktigt tungt måste jag erkänna. Men samtidigt så kommer tiden gå så himla snabbt! Imorgon så ska jag och Sandra gå till Idas skola och rösta. Det har vart så himla svårt vilka man ska välja, men nu har jag i alla fall minskat ner till tre olika som jag tycker ha bra värderingar utefter det jag har läst och de tester jag har gjort ;) Jag tror faktiskt att jag låter bli att skriva vilka det är här.. Ni får fråga mig in person istället och se om jag vill svara ;) Haha. Nee nu tror jag att det är dags för lite mannagrynsgröt till frukost.

Hoppas ni får en bra dag nu!
Pussokram på er


Vecka 37

Jaha, då var vi inne på ny vecka. Den nya veckan börjar jag med att lata mig! Är så otroligt trött idag. Och har dessutom lite huvudvärk.. Förmiddagskaffe hjälpte inte den här gången. Det här är ungefär ända gången på veckan som jag skulle haft tid att träna, men jag orkar inte.. Idag vill jag ladda inför en ny vecka. Men nog ska jag inte ligga i soffan hela dagen för det.

Att göra idag:
- Matlådor inför veckans jobbdagar
- Inköp från systemet
- Följa med Lotta på någon Mary Kay grej

Såå lite har jag att göra ändå. Lite lagom :) Veckans schema på det med!

Måndag: LEDIG
Tisdag: Jobb 12.30-21.00
Onsdag: Jobb 07.30-16.00
Torsdag: Jobb 07.30-15.45. Sen blir det troligtvis en sväng till Club Caj (Klubb Kaj? Stavning?). Har aldrig varit där innan så tänkte att det kan vara värt att pröva kanske :)
Fredag: LEDIG
Lördag: Jobb 07.30-14.00
Söndag: Jobb 07.30-21.00, delat pass!

Så det är ganska fullspäckat denna veckan tycker jag. Känns som om att jag inte gör så mycket annat än att jobba nu förtiden! Men jag är glad att jag har ett jobb.. Så ska försöka att inte klaga för mycket :) Men jag tycker ändå att jag är värd den här dagen att slappa på, efter jobbhelgen och inför en jobbvecka :)

Verkar som att min granne ska flytta. Damn vad fin han har gjort lägenheten! JAG VILL HA DEN! Kolla in den på
hemnet, Junelundsgatan 3. Samtidigt som jag slaviskt följer min kära vän Jojjes jakt på lägenhet i den stora staden Jönköping. Hoppas du hittar något snart :) Om någon ska hyra ut sin lägenhet eller vet någon som ska, feel free to tell mee! Tycker det är superkul att ha alla vänner inne i stan. Det är så mycket lättare på något sätt att träffas nu än vad det var innan.

Nu ska jag hoppa in i duschen och hoppas på att det hjälper mig att vakna till liv lite mer! Taalk to you later! Pussisokramis


En vecka vid havet snart? Jaa tack!


Söndag

Det är snart dags att åka tillbaka till jobbet, men först ett litet blogginlägg. Har nyss kollat klart på Paradise hotel Danmark. En mycket jämn final och spännande final måste jag säga, och personligen så tycker jag att fel par vann. Menmen, inget jag kan göra åt ändå ;) Längtar tills det svenska PH drar igång.

I fredags så blev jag riktigt stolt över mig själv! Jag körde ett hårt gympass. Sprang 4 km på rullbandet, gick 1 km och körde lite mage, rygg och lår/rumpa. Dessutom gick jag till gymmet och gick hem. Åhh vad duktig jag var! Sen så har det varit lugna fredags och lördagskvällar i min kära soffa framför tvn. Har vart lite småhängig det senaste, så bara väntar på att det ska bryta ut och att jag med blir sjuk. Så den här helgen har jag inte varit så social. Men ett skypesamtal gjorde min kväll igår i alla fall! Haha :) Eller aa samtal vet jag inte riktigt om jag kan kallade jag lyssnade eftersom jag inte har någon mic på min dator så fick jag skriva  som svar..! Haha.

Igår den 11 september drog mamma och pappa till New York. De hade klarat sig bra som tur var :) Hihi. Är inte alls avundsjuk på dem! Jag tycker det är mycket roligare att vara hemma i regn rusk och jobb.

Det nya schemat drar igång på måndag. Är ledig imorgon sen så blir det tre låånga arbetsdagar. Troligtvis jobbar jag nästa helg med. Så det är bara att kämpa på! 5 timmar kvar på jobbet idag. Det kommer nog gå snabbt, på kvällarna har vi ju ganska mycket att göra nu ju.

Så snart är det dags att bege sig till Norrahammar igen!
Snaaaark. Hoppas ni andra har haft en toppen helg :) ♥

Jag väntar på en räkning från H&M..



Vit vanlig skjorta! Snygg till ett par jeans och skorna jag beställde:



En rosa filt



Och en innerkudde

Fredag

Min lediga fredag innan min jobbhelg :) Den här fredagen är till för att inte göra någonting och bara ladda inför att jobba helgen. Så det är ungefär det jag har gjort änsålänge! Jag har suttit i soffan, plockat lite i lägenheten med mjukisbxor, knut på huvudet och glasögon på. Underbart! Jag har tjötat med Johanna en timme i telefon om allting, kärlek, jobb, bostad, framtid, resor.. osv. Nu så lagar jag mat tills idag och imorgon. Det får bli ris, kyckling och wokgrönsaker. Smidigt och gott :) I eftermiffag drar jag med mig Sandra till gymmet igen. Amanda hade ju vart på spinningpass i går så jag känner att jag ligger efter! Haha. Mååste träna!

På tal om träning! Eller aa liknanade.. Vi har fått stegmätare allihopa och det är nu tävling mellan hemtjänstgrupperna! Så nu jäklar ska vi gå som aldrig förr! Så det blir banne mig att gå till fots till gymmet idag! Mohaha. Tävlingsmänniskan i mig kommer fram ;) Jahaa.. Då ska jag väl fortsätta med min ledig fredag nu då :) 

Ciaaao 


Bye bye eyelashes

Ni vet att jag för fem öre inte är fåfäng. Jag menar jag sminkar mig ungefär (högst) 2 av 7 gånger på en vecka.. Jag liksom skiter i vilket! Snart så ska jag iväg och käka med familjen. Så jag ville göra mig lite fin och sminka mig, då ser jag att det har hänt igen. Jag är några ögonfransar fattigare! USCH vad fult. Det händer att några åker med ibland när jag klipper luggen. Så nu ligger jag och sörjer min ögonfransar lite och ser inte klokt ut! Eller aa, ärligt talat så syns det faktiskt inte så mycket.. Hehe. Men att jag vet att de är borta får mig bara att bli sur och känna mig ful! Till råga på allt så var det en sådan eftermiddag också att jag inte hade något alls att ha på mig. Håret är dessutom fult och äckligt! Så det fick åka upp i en knut.. Men där får jag egentligen skylla mig själv då jag valde att slumra till i soffan i stället för att hoppa in i duschen. Hehe



Önskar att jag hade sådana ögonfransar ungefär. Mina är redan så korta! Och nu är några ännu kortare :( Nee nu måste jag bli på bättre humör för snart kommer gänget hit. Vi ska käka på Mäster gudmunds kök, åhh vad gott det ska bli! Börjar bli riktigt hungrig :) Pussokram på er!


Tisdag

Hej bloggen! Jag har ändrat mig igen..! Nu så vill jag stanna kvar på mitt jobb. Mest för att man har kommit in i personalgruppen så bra nu. Lärt känna alla så väl :) Har även fått ett nytt schema, vilket jag faktiskt är nöjd med. Blev lite längre dagar, men det gör inget! I stället blev det nog någon mer dag ledig. Men vi får se, imorgon kommer det väl komma upp något så att jag vill byta jobb igen. Haha. Hohojaja :)

Nu så har jag i alla fall tagit en varm dusch efter en kall fika med tjejerna :) Kul o se alla igen! Snart så traskar jag bortåt Sandra och kolla på Halv åtta hos mig och säsongstarten av Idol. Mys! Imorgon blir det jobb igen 07.30-13.30. Det var allt jag hade o säga för idag! Pussokram♥

Måndag, ny vecka!

Japp, ny vecka, vecka 36. Vi går mot kallare tider och hösten verkar bara vara en vindpust borta. Min vecka 36 kommer bestå av mycket jobb, mestadels korta pass som tur är :)

Veckans schema:

Måndag: Bara slappa (har blivit lite för mycket utav det nu på det senaste) nu på fm + ta hand om tvätten. Sen jobb 16.30-21.30.
Tisdag: Jobb 07.30-13.30. Sen blir det förhoppningsvis träning!
Onsdag: Jobb 07.30-13.30.
Torsdag: Jobb 07.30-13.30. Sen käka med familjen, världens finaste mamma fyller ju år så det ska firas :)
Fredag: LEDIG!
Lördag: Jobb 07.30-14.00.
Söndag: Jobb 07.30-21.30, delat pass.

Veckan efter det har jag ingen aning om hur jag jobbar! Det är nämligen då vårat nya schema rullar igång och jag är typ den ända som inte har kollat på det. Ska bli spännande och se hur det ser ut :) Var tredje helg i alla fall. Men vet ju inte hur länge jag är kvar på jobbet och drar nytta av det men i alla fall :)

Nu har tjejerna bokat Thailand i januari! Åhh vad avundsjuk jag blir! Samtidigt så känner jag att Thailand just nu inte är aktuellt för mig, även om det är något som alltid har lockat mig. Men det kostar ju också! Sen vet jag inte om man skulle kunna få ledigt så pass länge. Men kanske kolla in en veckan snart, fixa ledig och sticka på en billig sista minuten..? Till Egypten kanske..? Egypten har också lockat mig ett tag, tycker att det verkar fint där :)



Tankarna finns i huvudet men man får förstås se hur det är med jobb, pengar och ledighet osv. Igår hittade jag dessutom en utbildning som lät väldigt intressant! Så tänkte att jag skulle spara massa pengar nu så man inte behöver ta fullt studielån. Ska man satsa på nästa höst eller vänta ytterligare ett år kanske? Det är väl egentligen ingen brådska med att plugga..? Jag är ju bara 20 år änsålänge! Hahaha. Jaa vad man ändrar sig hela tiden! En resa i vinter låter i alla fall lockande! Men vi får se :) Sen är jag ju även sugen på att följa med mamma och pappa och familjen Harryson till Sälen en vecka i januari och jag har svårt och tro att jag kan ta ledigt både en vecka i december och i januari. Jaja, som sagt vi får se vad som händer :) 

Nu är det i alla fall dags att slänga på mig en ansiktsmask och sen hoppa in i duschen! Pussokram♥ 

Söndag

Inte vara bakis på en ledig söndag, det var längesen det var så! Så är det idag och det känns superbra, men är lite trött ändå faktiskt. Har varit en sväng på a6 idag med Sajje och uträttat lite ärenden. Sajje köpte även en ny dator! Så nu så sitter vi här med varsin dator samtidigt som vi tittar lite på SATC och jag springer upp och ner från tvättstugan.

Fredagen var mycket trevlig med mina damer! Vi har alltid så roligt tillsammans :) Däremot var det som vanligt ute.. Inte jätte roligt! Joo alltså jag hade roligt med tjejerna men tycker inte det har varit så kul på krogen det senaste. I fredags fick vi knappt plats på dansgolvet, det var smockfullt och alla knuffades för att få plats. Haha. Men annars var det en bra kväll :)

Veckan som kommer är fullspäckad med jobb! Måste även hinna träna.. Har inte tränat på hela denna veckan och jag har otroligt dåligt samvete för det.. Usch. Men nu i veckan ska jag ta tag i det. Jag måste! Men oj vad tiden rullade iväg, dags att springa ner till tvättstugan.

Hoppas ni har haft en bra helg! ♥

Torsdag

Nu så sitter jag här i soffan med datorn i knäet, Sex and the city på tvn och en kopp kaffe. Förmiddagskaffe är något utav det bästa som finns! Har gjort den vanliga rutinen på datorn, först kollat Facebook, sen kolla igenom bloggarna, mailen och om jag har extra tid (läs är uttråkad) som idag så blir det även en sväng in på platsbanken och hemnet. Tycker det är roligt att se vad för lägenheter som ligger ute och vilka pris dem går för. Jämföra lite med min egen liksom :) Hihi. Ska se om jag orkar dra fram damtrasen och damsugarn idag. Det är nog dags men får se om jag orkar :) Hehe. Sen så väntas det jobb 13.45-21.30. Woohoooo, living the dream! Sen går jag 07.30-13.30 imorgon sen är jag ledig i helgen :) Såå skönt! Nästa vecka så är ju tanken att vårt nya schema ska dra igång. Så har ingen aning om hur jag jobbar nästa vecka! Får se om schemat har kommit idag. Jaa mycket mer har jag nog inte att säga just nu. Ha en bra dag! Pussokram♥  

Höstjacka


Från Åhlens 599:-

Jaha, denna veckan fortsätter med shopping.. En sväng på stan med Lizah resulterade i att den här jackan fick följa med hem! Fanfanfan säger jag och vågar inte kolla på mitt konto. Men samtidigt så fastnade jag väldigt för den här jackan! Den är lite fodrad så det blir perfekt att ha i höst :) Jag behövde en snygging som den här! Även en mascara, en duschboll och en hemlis fick följa med hem. Och nu så ska jag springa ner till Preem och hämta ut ett paket från HM :D Visst pengar hit och dit, men hur lycklig blir man inte av lyckad shopping?