Lördag

Åhh så skönt med helg! Är riktigt stolt över mig själv att jag har jobbat trotts en jobbig förkylning som har hängt över mig. Nästa vecka jobbar jag 6 dagar! Kämpa kämpa :) Jobbade till 16.00 igår, sen så åkte jag ut till stallet och red en sväng. Måste bara fråga, finns det något underbarare än att vara i stallet? Jag tror nästan inte det! Skuttade lite med Cryddisen med, åhh så roligt det är! Lovin it :)

Nu håller jag på o tvättar och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Verkar som om att det blir parmiddag + Fia..? Patetisk jag känner mig. Men med mina fina vänner så blir det nog en bra kväll i alla fall :) Lite käk, vin och mys :) Kanske en sväng på piren? Vi får se :)

Så vad ska jag ha på mig ikväll?? Trivs så himla bra i min zebra randiga top, men vill inte ha jeans nu. Känns lite tråkigt.. Så vad ska jag ha på mig? Hjäääälp!


Gammal bild på mig och Calibra

Min lediga tisdag

Japp, den här veckan är tisdag min ledig dag! Jag klagar inte. Vaknade upp på ganska dåligt humör, min allergi is killing me this year. Usch vad jag snorar och kilar i halsen. Med allergitablett blir det dock lite bättre. Nu har jag lyssnat på massa bra musik och städat lägenheten! GUD SÅ SKÖNT! Bort med massa katthår och kattsand. Så nu är jag på bättre humör :) Kommer väl få köra igenom lägenheten någon dag nästa vecka med när Kjelle har åkt. Visst det är mysigt med en liten katt hemma, men det ska bli skönt när han åker hem igen. På söndag tror jag det är.. Är troligtvis allergisk mot honom med.

Då jobbar man kvällen imon 12.00-21-00, sen skulle jag egentligen jobbat kvällen på torsdag med men det blir dag istället, 07.30-14.30. Planeringen messade nyss, kan man så ställer man ju upp :) Sen blir det jobb på fredag med till 16.00 sen direkt ut till stallet därefter :) Helgen är jag ledig, har en facial inbokad på lördag (Yeey :D) annars har jag inga planer över huvudtaget. Vi tar den här helgen som den kommer :) Nu så ska jag nog hoppa in i duschen sen laga mig lite mat. Ikväll blir det fika med tjejerna :) ♥


Förfesten efter milen :)

SOL!

Underbara underbara väder!! Åhh så skönt med värme. Våren är definitivt här, nästa hela intar vi maj månad :)

Helgen har vart bra :) Hade en jätte mysig dag igår, började med att jag och Fanny åkte upp till Dummemosse och gick en sväng. Myspys :) Sen åkte vi även förbi Lotta, Månestorp och hästarna. Sen så åkte jag och Sandra ut till Månsarp och käkade hos päronen sen så var vi o hälsade på Emma med pojkvän och fidden :) På kvällen bidde det utgång med förfest hos Emmelie. Mycket trevligt :) Blev en sväng på Olearys och massa dans. Avslutade kvällen med en kyckling tallrik på Chickimama, muuuums :)

Idag har jag slappat massa, vart i stallet och ridit Amadeus igen. Kändes mycket bättre idag, hästarna var lugna och fina :) Nu har jag avslutat kvällen med lite fotbad och prövat lite nyheter från Mary Kay.


Nu blir det massa jobb i veckan. Är ledig tisdag sen jobba jag kväll onsdag torsdag. Det är bara att kämpa på! Ha de gott mina vänner :) Pussokram♥


No more excuses no more running only good can save you now. Cause I know the truth the time is running out.

I brist på fantasi vad det gäller rubriker.. Haha

Blev lite Club caj igår. Förfesten var bra som vanligt, var dock inte supertaggad. Så hade inte super roligt ute, men helt okej. Stack hem något tidigare än de andra. Nu ligger jag i sängen, lyssnar på Mcfly och myser lite med Kjelle. Han vill dock bara leka :S Förstår inte detta.. Haha. Jag laddar nu krafter för att stiga upp, handla och laga mat. I eftermiddag så blir det stallet och rida Amadeus. Ska bli så roligt :)



Pussokram♥

Onsdag

Hejsvejs! Det är ju verkligen helt sjukt vad vädret påverkar ens humör..? Idag är det grått och trist, ser ut som himmeln ska falla ner när som helst. Jobb står på schemat, 12.30-21.00! Sån kanon dag är det i dag, verkligen. Men men, det ska nog gå bra. Imorgon jobbar jag bara 07.30-13.30, sen så är jag ledig fre-sön. Så jag ska faktiskt inte klaga :) Verkar bli lite partaj nu igen, tors och lör om man pallar trycket så att säga. Får väl se lite, men umgås med vännerna ska jag i alla fall :) Nu så ska jag väl fräscha till mig lite sen så är det snart dags att dra sig ut mot buschen.



Lilla Kjellebanan hårar ner som sjutton här! Inte alls kul.. Har också blivit lite småhål i mitt överkast :( Typiskt.. Har ju soffan täckt med filtar o grejer så den har klarat sig men inte överkastet. Hohojaja. Och här ska han bo i en och en halv vecka till. Joo visst är det lite mysigt men att skaffa katt själv efter detta känns inte aktuellt. Haha. Ha en bra dag vänner! Pussokram♥

Tabergsmilen

Åhh sikken rolig helg det har varit! Helt sjukt :) I lördags gick vi ju Tabergsmilen. Tog oss sju timmar med alla pauser. Åhh så roligt vi hade! Dock så vart vår placering inte så bra, jag som hade hoppats på top 10 i år igen.. Inte ens top 100 blev vi! Haha. Men vi hade roligt i alla fall :) Slänger upp de få bilderna jag tog!









Sen på kvällen blev det efterfest på Folkets hus i Norrahammar. Alla var verkligen på g, dansade heela natten! Jaa det var verkligen en toppen kväll och dag :) Är så otroligt tacksam för mina fina vänner! Har alltid roligt med er, ni är så otroligt underbara! Så roligt att Elina är hemma hos oss igen med :) ♥

Idag så är jag ledig! Så skönt :) Ska bara ta det lugnt och plocka lite i lägenheten nu. Sen i em ska jag gå bort och hälsa på tjejerna i studion, vi har påsköppethus idag på Mary Kay. Sen så blir det kanske en promenix med Berglöf. Hoppas ni också har haft en bra helg! Pussokram på er!

Fredagkväll

Är riktigt uppe i varv! Imorgon väntas Tabergsmilen och det känns som alla vi tjejer har lite smått panik över att man ska få med sig allt man behöver. Både till milen och tills efteråt. Vi kommer nämligen göra oss i ordning ute i Taberg och sen gå på milens efterfest i Norrahammar. Kommer nog bli en toppen dag :) Är riktigt taggad. Har vart ute o käkat med familjen ikväll med :) Myspys, lilla pappa fyller ju år på söndag och familjens tradition är att vi är ute o käkar när någon fyller år.

Tänkte slänga upp lite bilder på mina tattos som så många har frågat efter :)




Nee nu måste jag försöka varva ner lite så att jag kan lägga mig tidigt och sen vara piggelin imorgon! Pussokram på er ♥

Måndag

Efter en promenad med Emmelie i solen ligger jag och Kjelle utslagna i soffan!
Såå mysig är han.



Helgen har vart bra! Det var en lajbans utgång i lördags :) Hann även med stallet och en ridtur på dagen där, och tack vare det har jag så grymt ont i ljumskarna idag och hade även igår. Ikväll ska jag på Mary kay möte, se om de kanske har lite tips till mig hur jag kan förbättra min försäljning. Har ju vart lite dåligt det senaste nu. Vet ju folk som gärna vill ha klasser men som sagt inte har kunnat nu idagarna. Nehe, nu så ska jag nog leka med Kjell lite så att han inte sover hela dagen och är vaken på natten i stället! Pussokram på er ♥

Torsdagkväll

Har verkligen en riktigt bra träningsvecka! I söndags blev det en sväng på gymmet, sen i tisdags var det en sväng runt munkis på förmiddagen sen ett svettigt Bodyjam pass på kväll (riktigt j*vla roligt!!), idag har jag vart på ett Bodybalance pass och på lördag hoppas jag att vädret är tillräckligt bra för en ridtur. Hurtig jag är va? Man får passa på när inte förkylningar och annat är i vägen.

Vill försöka få in lite fler hudvårdsklasser! Blir förhoppningsvis en nästa vecka i alla fall. Känns som om att jag har en del som gärna vill ha klass men att det liksom inte passar just nu. Känns lite svårt nu i början, men tror det kommer rulla på bättre när man har skaffat sig en liten kundkrets :) Vill liksom inte bli för tjatig och tvinga mina kompisar att ha massa klasser.. Haha!

Nu så ligger jag i soffan under en filt och med lite tända ljus i lägenheten. Men förflyttar mig nog snart till sängen. Är tröttis såhär efter tränigen! Imorgon blir det att gå på utbildning här i stan hela förmiddagen, så blir nog en ganska lugn jobbdag. Sen så inviger vi långhelgen (lör, sön, mån) med lite myskväll :) ♥

Tisdag

Tråkiga tisdag lider mot sitt slut! Dock har den inte vart så farligt tråkigt. Har hunnit med lite av varje; Plockat lite i lägenheten, handlat lite, traskat runt munkis, lagat mat, solat och vart på Bodyjam pass. Så himla roligt är det att gå på jamen! Ger mig själv en klapp på axeln :) Blir nog även ett bodybalance pass på torsdag och ett ridpass på lördag :) I'm on fireeee! Ligger utslagen i soffan nu, har precis ätit mig lite god kvällsmat i form av smootie och skagen mackor. Mumma! Nu ska jag nog fortsätta gotta mig med en kopp te, lite fotbad och satinhands :)

Pussokram på er! ♥


Haha, snygg bild? Fick hem mina två byxdressar idag! Lycka! Dock kommer nog den på bilden användas mest vid mys tillfällen. Himla skön var den i alla fall :)

Bra helg!

Har haft en riktigt bra helg än sålänge! Skulle inte kalla mig själv för sjuk längre, men är lite snorig och trött i kroppen fortfarande. I fredags så var det aw med Fanny och Amanda :) Jätte mysigt men ack så trött jag var efter att bara ha sovit fyra timmar natten innan. Sen upp ganska så tidigt igår, följde med mamma och pappa till Ulricehamn för att hälsa på farmor :) Mysig dag det med! Var ute och käkade och handlade osv. Sen på kvällen var jag och Amanda på bio, "Hur många lingon finns det i världen?". Riktigt bra var den! Rekomenderar starkt att ni går och ser den!

Idag så hade Amanda planerat att vi skulle gymma idag på förmiddagen. Jag vart lite klyven om jag skulle med eller inte eftersom jag har vart sjuk och verkligen inte känner för att det ska komma tillbaka. Men jag beslöt mig för att följa med i alla fall. Gick i rask takt 4 km på löpbandet och körde ytterst lite på maskinerna. Bättre än ingenting i alla fall? :) Nu så håller jag på att laga lite mat. Sen ikväll så ska jag nog traska bort till Sajje en sväng. Hon hade tydligen köpt en helt ny gaderob under hennes trip till London så det måste inspekteras!

Hoppas ni med har haft en bra helg! Nu är det bara att ladda om för en ny jobbvecka. Hade vart kul om man kunde få in någon hudvårdsklass i veckan men än sålänge ser det ganska mörkt ut. Vi får se hur veckan utformar sig helt enkelt :) Pussar och kramar på er♥

Forget to tell you!

Oj oj oj, kom på att jag har glömt att berätta en jätte viktig sak! I måndags när jag och Jojje var på stan så gick jag in och bokade tatueringstid :D Äntligen, den 14:de april gör jag de två tatueringar som jag sålänge velat göra! Jag ska bygga på min tatuering på magen med en text och så ska jag göra en snöflinga bakom örat, ungefär så här kommer det se ut:




Tror det är Kelly Clarkson på bilden. Någon som är ledig den 14:de som vill hålla mig i handen? Får se om Lizah kanske kan hänka. Är verkligen som en drog att tatuera sig! Undra om jag någonsin kommer få nog?

Älskar verkligen min tatuering på handleden! På magen tycker jag om, men jag hoppas att jag kommer älska den med när jag har byggt på den ytterligare en gång. Förväntasfull!!