Dont stop make it pop, DJ blow my speakers up!

Godmorgon! Eller något.. Idag blir nog en riktig slappdag fram till jobbet drar igång 16.30-21.30.

Helgen har vart kanon :) Lördagkvällen var superkul, som vanligt ;) Först kom Lizah till mig och vi gjorde iordning oss. Sen så åkte vi till Martina på förfest :) Där blev det massa ölspel, singstar och givetvis massa flum :) Sen så blev det krogen, Åtta glas och Centrum. Roligtroligt, känns som vi dansade typ hela kvällen. Sen så blev det efterfest hos Lizah, somnade väl inte förrän runt klockan 06.00.. Och givetvis ska någon vara så pigg och gå upp redan klockan 10.00. Dagen igår blev en bakisdag med Hauer! Käk på max, kolla på vänner, sova i soffan, träffa grabbarna igen och prata om resan, åka och köpa alcamosallad, kolla på paradise hotel och sen hem och sova. En mycket bra mys/slapp/bakis-dag :)

  

  

Nu så är det väl bara att tagga om inför denna veckan som kommer att bestå av jobb, julbord med jobbet på Isaberg, en liten "farväl Jossan och Amanda"-dag och ännu mera jobb. Men det ska väl gå bra :)

Ha det så bra, vi hörs! Pussokram


Helg

Får inte igång ljudet på datorn :( Blev lite sur över det..

Wellwell, gomorron :) Eller god middag som man hade sagt en arbetsdag. Underbart med helg igen! Har vart uppe och kört Emma till hennes fotbollsträning. Våra föräldrar är ju i Berlin och firar att de har varit gifta i 20 år :) Lite gulligt måste jag erkänna! Det är inte många i dagens läge som klarar det så länge.. Igår så vart det lite fredagsmys med Emmelie, Marte och Jeppe. Blev en tidig kväll och jag sov ända till klockan 10 idag! Så nu känner jag mig faktiskt utvilad.

Ikväll blir det utgång med förfest hos Martina. Lizah kommer även hit runt fyra tiden så gör vi väl iordning oss tillsammans lite :) Har en sovandes lite halvbakis syster på nedervåningen som inte är till mycket sällskap så nu har jag några timmar att slå ihjäl. Vad ska jag hitta på? Ut och springa? HAHAHAHAHA, nee. Tvätta lite? Jaa det kan jag faktiskt göra.

Trevlig helg!

Trååkigt !

Åhh vad jag har tråkigt.. Sitter här och väntar på att få åka in till stan och träffa mina flickor :) Om en halvtimme typ så ska jag åka! Annars idag så har jag jobbat till klockan två, sen så åkte jag och Johanna och solade. Var alldeles för längesen sist, är en riktigt blekfis. Men nu vill värmen inte riktigt lämna mig, känns som om jag bär med mig ett solarium runt om mig. Haha. Som sagt det var ett tag sen sist!

Nu så jobbar jag kväll två dagar i sträck vilket innebär sovmorgon vilket innebär underbart :) Sen så är det vara en dag till och sen ärdet lördag och helg. Tjohoo!

Har även kommit fram till att jag ska spara till sådär superduper långt hår igen som jag hade innan jag klippte mig förra gången.. Det var faktiskt väldigt fint, eller?

  

Jag vet att alla ni tycker: "Men herregud det är ju så långt hår du har nu". Men det är det faktiskt inte, det är aningens kortare! Tss :)

Så där slog jag ihjäl några minuter! Bara tjugo minuter kvar innan jag åker :)


Onödig stress

Generellt så är jag en väldigt lugn person.. Jag är oftast inte den som stressar upp mig vid påfrestande situationer, utan håller mig ganska så lugn. Som t.ex. när man kör bil och är mitt i rusningstrafiken, när man sitter på en orolig häst, situationer där det är viktigt att hålla sig lugn så är jag oftast lugn. Istället så oroar jag mig och känner stress inför saker längre fram.. Som är så otroligt onödigt att oroa sig för!

Just nu så känns hela januari som ett stressmoment för mig!
- 4 januari, tillträde på lägenheten och allt vad det innebär: Måla om och sedan självaste flytten.
- Mamma och pappa åker till Sälen 17-24, vilket innebär att min hjälp att flytta tunga grejer (soffa, säng osv) är borta en och en halv helg och fem vardagar.
- Jag fyller år och vi ska planera in släktkalas mitt i allt (detta känns dock inte så jobbigt för det har vi kommit på en bra lösning till)
- Jag och Johanna ska ta hand om Blossom 2-17 januari. Eftersom vi delar på det så är det ju ungefär bara en vecka var men i alla fall.
- Jobbet, får jag förlängt eller inte? Ovissheten is killing me! Hoppas på att få ett besked snart så man kan ställa sig in på hur det blir. Får jag förlängt så är jag ledig dom en och en halv helgerna som min flytthjälp inte är hemma och jobbar dem helgerna som dem är hemma.. Typiskt!

Jag vet att allt kommer att lösa sig, faktum är att jag egentligen redan har kommit på lite lösningar men hela månaden känns ändå som ett stress moment för mig.. Det är detta jag menar med att jag stressar upp mig för onödiga saker. Jag menar vad gör det om jag inte sover min första natt i lägenheten förrän i början på februari? Egentligen?! Det är ju inte så att jag bor på gatan direkt så så bråttom är det ju faktiskt inte.

Hohojaja :) För att lägga den här onödiga stressen bakom mig så lyssnar vi på en liten låt som väcker härliga sommar minnen :) Sommaren 2009 var en underbar tid!



Hittade inte den versionen av låten som jag ville men ändå.. Jag tycker inte att den är så bra, haha ni kan vara lugna. Men den väcker minnen från en del av den underbara sommarn som sagt :) ♥

Första julklappen för i år



Jag och Sandra beslöt oss för att ge varandra nya almenackor i julklapp! Vi hittade en sida där man kunde designa sina egna, jätte roligt :) Har skrivit in alla kompisars födelsedagar och har till och med massa soduko längst bak! How great is that? Really great. Tycker ni inte att den är snygg? Den kostade 275 kr och vi beställde från
www.personligalmanacka.se.

Annars idag har jag inte gjort så mycket! Var inne i stan pch fixade IDkort till jobbet och lunchade med morsan efter det :) Imon blir det också att bara ta det lugnt på dagen sen så är "Grishelgen" i full gång. "Grishelgen" är ett annat namn för jobba hela helgen:

Fredag: 16.30-21.30
Lördag: 07.30-13.00, 16.30-21.30
Söndag: 07.30-14.00

Sen så har jag faktiskt tagit ett extra pass på måndagen då jag egentligen skulle vart ledig. Detta innebär att jag kommer jobba 8 dagar i sträck. Men det ska väl gå bra! I need the money :) Räknade ut idag att det var lite över 40 dagar kvar tills jag får tillträde på lägenheten, det lät som en väldigt lång tid.. Jaha nehe, vill ni ha er ett gott skratt? Här: 

 


Tursam flicka!

Meningen var att rubriken skulle vara ironisk.. Men när jag tänker efter så är jag kanske ganska tursam ändå..? Mina planer (dem lilla planerna jag väl hade) var att nu efter studenten jobba och sedan flytta hemifrån i början på nästa år. Som det ser ut nu så ser det ju faktiskt ganksa ljust ut?! Har haft väldigt tur med jobb i höst och jag hoppas verkligen på att jag får fortsätta på jobbet nästa år också.

Det jag tänkte berätta om, som är oturligt är att jag har slått ut en del av min tand, igen.. Några av er vet att när jag var liten så ramlade jag och slog ut en bit av min ena fram tand. Så den delen har varit ersatt med plast. Förra helgen när vi festade och jag skulle dricka ur min corona glasflaska så träffade jag fel och istället för att träffa munnen träffade just den tanden och fram tills nu så har plastbiten vart lös. För alldeles nyss lossnade den helt! YES, det blir en härlig utgift.. Suck! Jag är nog klantigast i hela vida världen. 

Rolig kväll igår!

   


Underbara lördag

Den underbara lördagen gav mig sovmorgon ända till klockan 11.30! Var mycket länge sen jag sov så länge. Nu så sitter jag här vid datorn med en kopp kaffe (tänker inte missa morgon/förmiddags kaffet en dag till, hade sån huvudvärk hela dan igår efter att ha missat det) och tänkte blogga lite.

Igår vart det jobb på dagen! Jag och Johanna körde ut mat tillsammans och allt blev rätt, tjohoo. Det var duktigt av oss :) På kvällen blev det mys hos Lizah med henne, Joel, Moose och Philip. Vi åt tacos kollade på idol och filmen "Fredag den trettonde". Jason är en riktigt häftig kille alltså! Det var kul att träffa grabbarna igen, och roligt att umgås utan att gå ut så det får bli fler sånna kvällar tycker jag :) Fredagsmys varje fredag hos mig sen när jag flyttar ;) Hihi.

Idag så står jobb på schemat: 16.30-21.30. Skrev ju i förra inlägget att jag kände mig lite dum när jag sa att jag inte kunde jobba i onsdags. Men nu tog jag ett extra pass idag och känner mig lite mera duktig :) Jag är ju ändå så ledig på måndag så jag får som en helg ändå :) Mycket goare pengar en lördag än en onsdag med. Joel fyller ju 21 år idag, GRATTIS JOLLE! Så efter jobbet får vi se om det blir en liten utgång eller om det blir hem och sova. Det beror på vad födelsedagsbarnet känner för helt enkelt :)

Jaha vad ska jag göra nu då fram tills jag ska jobba? Käka och duscha men det tar ju inte fyra och en halvtimme..? Hrmf.. Nee det blir väl att ta det lugnt bra :) Jag tycker ju om att ha sådana dagar ibland. Åhh kom på vad jag drömde nu. Drömde att jag var i Bratteborg och skulle ha ridlektion. Jag skulle rida Petter, Malins förra häst som jag red ibland. Det var en riktigt underbar häst, tyckte om honom väldigt mycket! Kom ihåg vad ledsen jag var när hon skulle sälja honom.. Mamma sa det; "Men vi kan fråga Malin om vi får hyra honom tills hon kommer hem?" Men jag sa; "Nemen hon vill nog sälja honom tills någon som är duktigare som kan få ut honom på tävlig osv." Och så var det ju! I alla fall så var det en riktigt mysig pålle :) En utav favoriterna genom häståren :) Tänk vad kul vi har haft på stallet-tiden tjejer? Sikka minnen :) Det får nog banne mig bli en sväng till stallet (Månestorp) på måndag igen :P Dessa underbara djur ♥

Osch, vad långt det blev! Nu har säkert alla slutat läsa. Haha.
Ha det bäst mina vänner! Vi hörs :) ♥


Onsdag

Sitter här i min sov-tshirt, en filt rumt om mig och en kopp te vid min sida :) Ledig idag, vaknade dock av att min mobil ringde 07.50. Det var jobbet som frågade om jag kunde jobba idag, någon hade tydligen blivit sjuk. Jag sa att jag hade andra planer idag och inte kunde.. Jag hatar när de ringer så på morgonen! Precis innan man ska börja liksom. Sen så funderade jag; vad har jag för planer? Ta det lugnt, åka till a6 och senare träffa Lizah..? Så fick jag lite dåligt samvete. Det är verkligen nu som jag måste jobba mycket! Jag behöver så mycker pengar jag bara kan få!!!! Men jag var faktiskt inställd på att vara ledig idag, ibland behöver man faktiskt en sån dag.. Jag kommer ju få ut dubbel lön denna månaden och vet in hur mycket det blev? 19839 kr! Så det kom ju verkligen lägligt om man säger så. Så största delen av de pengarna kommer gå rakt in på sparkontot (som numera är ett flytta hemifrån konto).

Så eftersom det enda som kretsar i mitt huvud just nu är inredning så blir det en sväng på a6 och Ikea innan jag åker till Lizah ikväll. Där blir det lite myskväll (ska försöka övertala Lizah att titta på Bonde söker fru) och ska även skypa med Elina :) <3

 

Ny vecka igen!

Jaa som dem gamla säger, eller rättare sagt nästan alla säger.. Guud vad tiden går fort! Ny vecka igen. Ska snart rulla iväg till stallet och ta ut Blossom på en liten runda i skogen :) ♥ Sen så blir det hem och duscha och käka sen vidare till jobbet 16.30-21.30. Veckan ser ut på följande sett:

Idag: Stallet + Jobb 16.30-21.30
Tisdag: Jobb 08.30-14.00
Onsdag: Leeedig!
Torsdag: Jobb 07.45-15.00
Fredag: Jobb 07.45-14.00.

Inte så mycket planer som ni ser!

Åhh, ni kanske vill se lite bilder från lördagen?

  

Hoppsan, enligt de få korten som jag tog så verkar det ha varit en ganska galen kväll! Jaa det var det nog faktiskt :) Tss. Men det är så det ska vara, grymt roligt vart det i alla fall :) Vi är helt klart bäst ♥

Och vi saknar våran Elina varje sekund på sånna här kvällar! Men nu så är det ungefär bara 9 månader tills du är med oss på våra galna förfester igen. Det kommer gå snabbt :) ♥


Vill verkligen inte tjata eller skryta, men åhh vad jag längtar tills jag får tillträde på min lägenhet! Men det är bara två månader kvar tills dess och det kommer gå snabbt det med. Nu är det bara hoppas på att jag får förlängt på jobbet med, annars blir det att gå tillbaks som timvikarie igen. Det funkar ju det med i för sig men det har vart så himlans skönt att gå på schema nu de senaste veckorna!
Känns även underbart att mina vänner är så posetiva till att jag har köpt lägenhet, ni får vara hos mig hur mycket ni vill! Promise :)


Nehe, nu väntar Blossom på mig!
Pussokram


Lördag

Skulle egentligen följt med Emmelie till Göteborg idag och kolla på häst. Men väl på väg in till stan och hämta Frida så kom vi på att jag kanske inte kommer hinna hem lagom tills att vi ska träffas i stan igen. Så jag släppte av henne i stan hos Frida så de bagav sig iväg själva. Detta resulterar i att jag har en hel dag att slå ihjäl innan jag ska träffa tjejerna och käka på Jensens. Åhh vad gott det ska bli! Ska inte äta alls mycket idag för att spara rum åt den goda maten ;) hihi. Jaha, har egentligen inget mer att säga än att Tonight's gonna be a good night :)


Känns faktiskt enormt tråkigt att du har sjunikit så i mina ögon.. Nu vet jag mer än väl vilka vänner som är värda att lägga energi på ♥


Min lägenhet!

Efter några veckor/månaders lägenhetsletande och budande så var det äntligen min tur! Äntligen! Vi var med och budade på en lägenhet som vi tittade på förra helgen, den fick vi inte men istället så fick vi ett litet special erbjudande av mäklaren. Så igår var vi och tittade på en ny lägenhet och idag skrev vi på alla kontrakt och papper. Detta känns förbannat bra! Jag är såå glad :)

Lägenheten ligger på Junelundsgatan 3 i Jönköping. Det ligger vid Konsum och Preem i stan, alltså strax nedanför Klosterkungen. Det är en etta på 43 kvm och den äger rum på 6:e våningen (av 7). Detta innebär även en grym utsikt mot stadsparken och kvällssol! Vi har tillträde till lägenheten den 4:e januari, men det är en del att göra med den så det kommer nog dröja ytterligare några veckor innan jag kommer flytta in ordentligt. För först så ska vi måla och tapersera lite, sen när det är klart så tror jag den kommer bli jätte mysig och fin.. Min lilla lägenhet :)

Åhh vad jag längtar till den 4:de januari ♥

Torsdag

Är riktigt riktigt trötter idag.. Min kropp vill bara slänga sig på sängen och ligga där resten av dagen/kvällen. Så det kommer bli en slappa kväll framför tvn och troligtvis gå och lägga sig tidigt! Det är ju bra tvprogram idag med ju. Mammas pojkar klockan åtta och fängelset (eller vad i sjutton heter det?) klockan nio, men sen efter det blir det nog banne mig sova :) Sen så är det bara gå upp tidigt en dag till sen så äntligen är det helg och ledighet, underbart.

Hoppashoppashoppas..


Onsdag

Efter att ha luggit länge och dragit mig i sköna sängen sitter jag nu här med en kaffekopp brevid mig! Det blir ingen frukost i dag utan en tidig lunch innan jag börjar jobba 13.00. Jippie! Känns inte så kul, det är det värsta passet 13.00-21.30. Uschusch, men förhoppningsvis så går det ganska snabbt när man väl är på gång och sen så är det bara två dagar kvar till helg :)

På fredag bli det lugnt, kolla på idol, själv eller med någon (någon som är sugen på myskväll och idol?). Sen så på lördag kväll blir det som sagt ut och käka med tjejerna (Lizah, Sophie, Jossan, Michaela, Ellen, Martina, Emmelie och Amanda) på Jensens och sedan blir det nog lite utgång på det! Ska bli roligt :) Jaa mer planer inför helgen har jag nog inte. Vi får väl se lite om det kanske blir någon lägenhetsvisning med.. Det brukar det ju bli på söndagarna om vi inte får napp i veckan :) Mer än så vill jag faktiskt inte berätta.. Men skulle vara himla skönt att få en liten egen lägenhet, tror jag skulle få mer motivation till jobbet då! 

Usch vad jag börjar bli hungrig nu.. haha. Får nog ta mig en clementin nu så jag står mig tills det är dags för lunch :) Ha det bäst! Pussokram 

Måndag

Ny vecka, nya tag..?

Traskade upp strax efter klockan tio, ändå så sitter jag här och halvsover.. Jaa den här helgen har verkligen tagit kål på mig! Igår kväll kände jag mig nästan lite sjuk. Man tror att man orkar hur mycket som helst och tar på sig massa jobb, men det gör man inte. Jag var verkligen såå trött igår! Men idag fick jag sovmorgon, och det har jag i morgon och på onsdag med så det känns rätt så bra :)

Idag ska jag nog bara ta det lugnt och ligga hemma i soffan fram tills att jag börjar jobba 16.30. Jag behöver en sådan dag lite då och då. Jag känner även att jag behöver lördag med mina underbara flickor! Ha roligt och släppa tankarna som bara vi kan :) Längtar även tills i morgon då troligtvis får sitta på hästryggen igen. Även där på något sätt så släpper man alla tankar och bara är..

Jaha om man skulle hoppa in i duschen kanske.. Också ett ställe där man släpper alla tankar på. Haha nee nu får jag ge mig :P Hoppas allt är bra med er! Saknar dig Elina om du läser, önskar att du också kunde vart med oss på lördag ♥

Pusspuss & kramkram