Något bra

image86

1 månad och 10 dagar .. Kvar till något riktgit bra! ♥ 
.. och bara två veckor kvar till något nästan ännu bättre! Fatta då vad bra det kommer bli?! :D Hoppas bara gud inte har onda planer angående vädret. SNÄLLA låt det bli soligt i Halmstad vecka 28! :)                     

Regnet det bara öser ner..

Är det inte härligt med svensk sommar? 15 grader varmt och ös regn.. Kan inte vara kul att vara tekniker i det här vädret. haha. Så länge det inte åskar i Växjö så är jag nöjd. Hoppas också innerligt att det är fint väder i halmstad vecka 28 :) Mamma och Pappa åkte till tyskland för några dagar i morse. Saknar dem alla redan lite grann. Men det förtjänar dem att få komma i väg några dagar och bara ta det lugnt. Jag meed ? (A) haha, mabye not. Ska ta tag lite i mitt liv nu i alla fall, jag och johanna ska troligtvis simma i morgon. Måste banne mej börja röra på mej igen =/

Elina och Lizah kommer hem i natt. Elina skulle ringa mig när de var i Sverige, hoppas ja vaknar av det så jag får prata lite bruttan. Har ju haft en del kontakt via sms, men hur mkt får de plats o skriva i ett sms? Inte särskilt mkt nej. Inte för att jag kommer orka att prata så mkt i natt heller men ändå :) haha.

//Fia

Too close to comfort

Midsommar helgen över.

Fredagen: Träffades klockan två vid ica för att handla mat. Åkte sedan hem och lagde och åt maten :) Mkt gott! Sedan satt vi o pratade, sjöng snapsvisor och hade himelans kul :) Sedan drog vi vidare på lite fest. En helt okej kväll, där förfesten än en gång var den absolut bästa! Tack tjejer :)

Lördag: Jag och Martina bestämde oss för att gå på bio, vilket vi gjorde, Hata Göteborg bidde det. Efter bion gick vi en bit längs vätter stranden, mysigt :) Åkte sedan hem hyfsat tidigt.   

I dag, Söndag. Som alla andra söndagar så sitter man och bävar över att det är jobb igen. Sen när måndagen väl är infunnen så är det helt okej ändå. Nee i dag blir det nog bara ta det lugnt. Se om man kanske kan få ut och övningsköra lite.

Längtar som bara den till Halmstad nu! Kommer bli så grymt bra. 
Lite mer än två veckor dit bara! :)

//Fia

 ♥

Avundsjuk

I natt/morgonbitti sitter de där på planet mina små giirls. På väg till bulgarien.. Känns som man själv ska åka så pirrig är man för deras skull :) Vill också följa med ju. Men ni kommer få det så bra så bra! Önskar verkligen att jag med fick åka .. =/ o här sitter ja, 75000 veckor kvar att jobba i kalla Sverige. Nee jag hoppas faktiskt på fint väder på midsommar :D Planerna e i full gång. Det kommer bli SUPER BRA! ;)

Jobbet är faktikst bra! Lite ont i magen har jag och oroar mig alla redan för när jag ska sitta där själv. Vet att allt skulle gå mkt bättre om jag inte oroade mig, men men .. Can't help it och kan verkligen inte fatta varför jag oroar mig så mkt. Det kommer ju gå bra! Johanna sitter själv redan denna veckan och hittills har det gått bra. Kan hon kan jag! haha. Finns ju alltid folk och fråga så att säga :)

En mkt stor fördel med jobbet är att jag får träffa min Johanna varje dag! Du är så bra vännen min :)

//Fia

image80


En vecka.

Nu har nästan en vecka gått på jobbet och tänkte göra en liten snabb uppdatering. Jobbet har varit helt okej, gått bra. Har suttit lite själv medans tekniker och PPLare för Växjö och höglandet vart på kurs. Vilket då innebär att jag och johanna har suttit själva. Men det har ändå gått bra med lite hjälp av jojje! :) Som sagt en vecka bara 7 kvar? :S Såg till min förfäran på en semester lista att jag ska jobba enda till vecka 31.. Inte vad jag blivit lovad. Hmm, får ta en liten mer ordentlig titt på det där.

Helgen blir nog lugn. I mon blire filmkväll med tjejerna, Elina och Lizah åker ju på tisdag ! kan inte förstå att det är dags för er nu, men det kommer gå super. Bli inte för bruna bara ;) Emmelie åker ju på lördagnatt med, o till dej kan jag inte säjja att du inte får bli för brun för det kommer du bli ändå. Själv ska man vara hemma i snart regninga Sverige. Hohojaja.

//Fia

1 månad, 23 dagar.

Sommarlov och massa sol :)

Blir inte mkt dator och bloggskrivande när det är sånt hära hejdundrande härligt väder ute! Men tänkte i alla fall ta mig tid nu och klottra ner några rader vad jag har hittat på sedan jag skrev sist. :)

Torsdags, skolavslutningen. Gick väl sådär med danserna .. Gick sedan och åt alla tjejerna på piren, mums :) Gick på stan en sväng, köpte en kort svart kjol :) På kvällen åkte vi först in te sebbe. Satt där o grillade på vätterstranden utanför.. Gick sedan längre bort på stranden där allt folk höll hus. Vart en himla rolig kväll faktiskt!

Fredag, student. Upp vid klockan tio cirkus. Hänga upp massa ballonger o fixa i ordning allting :) In te peset, kolla på Sandra som springer ut och svettas uhjäl bland allt folk! Tur med vädret fick dom ju bruttorna i alla fall. När vi var klara där, dags o åka hem med släkten. Trevligt trevligt! Drog sedan in till vätterstranden på kvällen igen. Inte lika kul som dagen innan, men det var väl trevligt ändå emellan åt. :) 

Lördag, sola och slappa. Åkte och badade med Martina och Emmelie då vi också bestämde oss för att grilla och tälta på kvällen, vilket vi gjorde. Mycket mysig och trevlig kväll :) 

Söndag, slappa. Blev ju inte för mycket sömn i tältet så när jag kom hem gick ja o la mig fram till middagen. Efter det har jag kollat på film och skrivit rent mina anteckningar om jobbet, en liten lathund till mig själv (A)

Mm .. Nu är det slut på ledigeheten ett  tag. Starting the work tomorrow. Men första veckan och kanske andra också, kommer nog bli hyffsat lugna, sen så blir det desto tuffare.. Men jag har bytt taktik nu: Istället för att jämra mej över att det är svårt o bla bla så säger jag till mig själv i stället: Jag kommer klara detta lätt som en plätt! Se om det är bättre! :P haha.

Nästa sak som står på schemat o se fram emot nu: Midsommar :)

//Fia

1 månad, 27 dagar.

Nationaldagen

Denna har man tillbringat i stallet än så länge, kollat på ridskoleavslutning. Så duktiga så var ni :) Men himelskt varmt var det så skyndade mig sedan hem för att lägga mig i solstolen. Men när jag kommer hem så är molenen uppe :( Så jag satte mig vid datorn i stället en sväng för att skriva blogg och lyssna på Mc fly.

I morgon: Skolavslutning. Lite blandade känslor om det. Danserna, känns lite sådär! Men det ska vi väl förhoppningsvis klara av. Det som känns allra mest surt är att Guggle inte kommer finnas längre. Alltså att vi ska byta klasser.. Vill verkligen inte det. Trivs så bra med den klassen vi har nu och med de flesta lärarna vi har.. Men men, det är väl smällar man får ta. En till sak som känns surt är (som jag har nämnt ett x antal gånger förut) att man ska jobba. Förstår verkligen inte varför jag syter så mycket för detta! :S hohojaja. Kanske ska säga lite positiva saker med, för det är väl meningen att sommarlov ska vara något positivt? Helgen ska bli sjukt bra! Festa, slappa, förhoppningsvis sola och ha det skönt :) Sedan midsommar, ska bli trevligt. Varesej jag sitter hemma, e med släkten eller e på värsta ravefesten så ska det bli bra. Sen så har vi ju Halmstad med! Det ska med bli otroligt bra!

Vet inte hur många gånger som jag har varit inne på fritidsresor.se och kollat på bildspelet över Monto gordo. Längtar hur mkt com helst. Men är hela 62 dagar kvar! Låter för väldigt mkt, så kan säga 2 månader och 1 dag i stället :) Vill dit nu!

Ge mig augusti

image77
image78

Sjukt vad jag längtar! ♥

Hejdå datorn.

Nu är datorn inlämnad. Känns himelans tomt faktiskt! Saknar den redan :( Får överleva på att snika in mig på Sandras dator (som jag sitter på nu), o när den är upptagen får jag väl ta den gamla segisdatorn som vi har där uppe. :) Men har lagt in min musik och mina bilder på denna datorn så känner mig ändå som hemma ;) tss. Ringde te jojje nyss och ställde in min bioplan, är verkligen inte biosugen!! Har ont i ryggen med o då är det inte så skönt och sitta stilla på en bio i tre timmar.. Hohojaja :) Så blir nog hemma by my self och myser lr ngt i kväll. Kan behöva en sådan kväll o varva ner lite. Städa lite Sofia Alf hade ju kanske inte varit feel! Får se vad jag hittar på :)

Sommarlovet är verkligen inte långt borta nu. En lärare lyckades höra när jag jämrade mig och sa: Jag vill inte sluta skolan. Han vart överlycklig. haha, men e ju bara för att jag inte får något sommarlov på en gång. Men har man tatt på sig ett arbete så är det så! Men känns lite tungt och svårt .. Men jag tror det är lite en sådan sak som känns jobbig när man är hemma men när man kommer dit så är det rätt okej ändå. Jag hoppas att det är en sådan sak. Det här kommer blir en tuff sommar, men det ska jag banne mej klara av :D:D Massa massa pengar får man ut såklart :) Nee ska sluta babbla massa om jobbet, ni har säkert slutat läsa förlängesen.

Ska ändå bli skönt med sommar lov, det innehåller ju trotts allt flera braiga saker :) Halmstad, lediga helger + en lr tvp veckor lr vad det nu blir med bara slapp, och sen portugal. Kommer blir underbart :) 

//Fia