Hårfärgning.

Färger håret nu i någon mysko färg.. Flaskan är helt lila? :O Mamma skulle köpa färg till mig och blev inte den som jag brukar ha. Men den är nog ganska lik, istället för lite mörkare verkar den ha en liten lilanyans i sig. Men det gör ingenting, vem vet det kanske blir skitsnyggt ;) Tror faktiskt inte att det blir någon större skillnad mot vad jag brukar ha.

Idol kväll? Naae. Ska fanemej bojkotta det. Är fortfarande så himla sur över att daniel fick åka förra veckan. Han kommer klara sig jätte bra utan det där programet men det är ju ändå så att den bästa som är med i tävlingen ska ju komma i final. Så blir det ju inte i år ..

//Fia

Call me when your sober.

Ibland är det himla skönt att gå på IT skola. När det är dreamhack till exempel (som det är nu) så är vi lediga! Dreamhack kom verkligen lägligt nu, så grymt skönt att det bara är torsdag idag. Kunde lika gärna varit söndag ;) hehe.

Har haft två underbara dagar i stallet nu med Emmelie :) Åkte dit i gårkväll, medans Emmelie var på möte gjorde jag iordning skutt och när mötet och lektionerna var slut tog vi upp honom till ridhuset och började med att lina honom. Det gick bra, brallade någon gång gjorde han men det gjorde inget. Det var ju meningen att han skulle få springa av sig! När vi har gjort det i en stund så var det min tur att sitta upp på honom. Så red för emmelie i någon timme säkert. Gick jätte bra! Emmelie tyckte att han aldrig hade gått så bra för mig någon annan gång så det kändes bra. Vi har kommit på nu att det får ta sin lilla tid! Det får ta den tid som behövs för att han ska gå lugnt och bra. Sedan sov vi i stallet, mys :) I dag så hjälpte vi Eva lite på morgonen, sedan så gick vi upp till ridhuset så hjälpte jag Emmelie att hoppa Skutt lite. Även i dag gick han jätte bra! Pigg var han, men det ska han ju vara. Han lugnade dessutom ned sig på slutet. Så han har gått bra de här dagarna! Efter det så red vi ut en sväng på Hector och Celest. Pigg och glada var dom! Bara kände hur hela Celest bara sprängde sig när Hector började springa iväg, jätte kul tyckte hon att det var lilla stumpan :) I mon ska jag ut och pyssla om Skutt en sväng på förmiddagen. Tror jag linar honom lite i ridhuset bara eftersom han har gått hårt i två dagar nu. Får se lite vad jag känner för.

Efter att jag kom hem från stallet i dag vid tvåtiden så drog jag mig in till stan en sväng till körskolan. För att köra lite teori igen. Mina resultat förbättras men har ännu inte fått godkänt på fas a. Tycker de har för höga godkänds gränser. Om man får 61 rätt av 70 frågor borde man väl få vara godkänd? (A) Gränsen ligger dock på 65 rätt tror jag. Jaja, det är bara att ta nya tag.

I kväll blir det lugnt. Är väldigt trött! Blir väl stämma av lite med mamma och pappa eftersom de åker sen i mon på morgonen sen så blir det nog att umgås lite med sis ikväll.

//Fia

    


28 november.

Tyskan var idag inställd! Yeeey :D Skulle läsa lite hemma, haha no way. Jag och emmelie skulle kanske försöka klura lite på det i kväll, se om vi kommer någon vart. Ska sova i stallet i kväll. Ska åka ut och rida skutt lite efter lektionerna, testa på det lite igen. Var ju ett litet tag sedan som jag satt på honom nu men det ska nog gå bra, får ta det succesivt :) Så blir det väl rida en sväng i morgon också. Om det blir skutt eller någon annan kuse det återstår att se :) Tror jag ska försöka hinna med en sväng in till körskolan i morgon med och köra lite teori igen. Måste faktiskt det.
image191
Igår var jag också på körskolan och körde lite teori efter skolan. Efter det så lånade jag johanna och hennes hundar och gick en lite promenad. Jätte mysigt :) Tycker faktiskt om att vara ute och pulsa i snön i mörkret, busa med jonna (en av hundarna), känna hur kölden bryter sig in och bli röd om kinderna. Sedan följde jag med johanna hem en sväng. Blev en massa prat, lite flum, sång osv . :) Det var en lite mysig dag.

Ska se om jag kanske kan plugga lite innan jag drar till stallet? Läsa lite bok kanske i alla fall. Får se lite. Byebye!


Datorn lagad.

Nu är min dator lagad. När jag skulle starta upp den i lördags tror jag det var så gick den inte i gång överhuvudtaget :S Har ingen aning varför .. Men i alla fall nu är den hel och fin igen :) Har skrivit lite på min samhälle eftersom jag inte kunde lämna in eller göra klart det i helgen. Ska skriva lite mer sen i kväll, vill inte ha massa efter mej nu.. Snart kommer Sophie och hämtar mej så drar vi ut till Bratte. Ska inte rida skutt idag utan det blir en annan kuse. Ska bli lite spännande har inte ridigt någon annan på ganska länge nu faktiskt. Men det ska nog gå bra. Tusentals kläder ska jag ha på mej i alla fall!!

Nee nu ska jag göra mej i ordning.

Nu börjar det hända grejer.

Längtan är otroligt stor till sommaren -08.

     


Ikväll blir det Jossans place och lite Idol :) Rock ska vara temat i dag, kommer nog bli bra. Den här gången tycker jag att det är Andreas tur att åka ut faktiskt. Det är hans tur nu! HIstoriapprovet i dag gick sådär, skönt att ha det gjort nu i alla fall. Inte alls långt kvar i skolan nu. Inte mycket riktigt lektioner i alla fall. Det ska nog gå snabbt hoppas vi på :) Nepp nu ska jag kolla lite vänner. Bye bye!

På ett ganska bra humör.

Har haft en otroligt trevlig fika stund med mina kära flickor sophie elina och lizah. Babblade mest om sommarens resa, vi kommer upp med nya förslag hela tiden. Men en hela resa inräknat russel för 6000-7000 känns inte helt fel måste jag säga. Fick även se en stefan liv, skämms lite med tanken på hur jag glodde men vad fan var ju tvungen att se om det var han eller inte (A). haha, jaja. Har babblat med johanna i 40 minuter i telen också, vilket jag även gjorde här om dagen men då låg nog tiden på ännu mer. haha, har mycket att prata om nu för tiden. ;) Kom fram till att vi är för duktiga på att tänka, det måste vi bli sämre på helt enkelt! ;) Bestämde nu också att jag ska spendera fem dagar av mitt jullov på relacom och tjäna lite pengar. Det känns faktiskt bra, pengar är alltid välkomna särskilt nu! Nu väntar jag än en gång på att en smarrig sallad ska komma hem till mig, är egentligen inte ett dugg hungrig men den slinker nog ner rätt lätt ändå. Så god som den är! Nu är det historia plugg som väntar.

I dag är en sån dära dag då jag inte kan sluta att vara så dära glad över att jag har mina underbara pinglor. Ni får mig att må så bra. Jag älskar er något grymt.
image185

Hate that I love you.

Ville faktiskt bara skriva att nu har jag varit riktigt duktig. Jag har skrivit klart alla g frågor på samhällen! Det tog sin lilla tid men nu är det i alla fall gjort, med lite NRJ på så gick det faktiskimage184t ganska bra. Hade inte varit fel att göra någon vg uppgift med men det får faktiskt vänta. Nu måste jag börja koncentrera mig på historiaprovet vi har på fredag. Men det är så grymt tråkit! Lag och rätt som jag har gjort nu är faktiskt lite intressant ändå tycker jag. Nu så är jag faktiskt värd att krypa ner och kolla tv:n lite :) I mon blir det troligtvis lite mys och fika efter skolan om det nu inte blir stallet då vill säga. 
 

I mitt NRJ lyssnade fick jag mej en liten ny favorit:
Rihanna feat Neyo - Hate that I love you. ♥
http://www.youtube.com/watch?v=IsbN7mj7bcs&feature=related




Klagoblogg.

Det mesta känns neråt nu. Skutt gick det inte bra med för jag blir rädd så fort jag sitter på honom. Har tappat mitt självförtroende i ridning ganska mycket så får se lite hur det blir i fortsättningen. Skolan är också jobbig, har stort prov på fredag som jag inte har gjort något alls till och inte har någon ork till att göra det heller. Inlämning på torsdag också. Förkylning har drabbat mig och det gör att man blir ännu slöare och tröttare. Resan till sommarn känns inte lika kul längre heller av någon anledning.. Sen en annan grej som jag är lite småsur är att alla ska lägga sig i en viss sak hela tiden. Det gör inte det hela lättare eller roligare, vettifan om jag nästa skiter i det nu. Får se lite vad som händer ..

Jag skulle behöva en riktig shoppingrunda nu så att mitt humör kan gå upp lite. Men har inga pengar så det skiter sej det med. Får hitta på något annat som piggar upp mig. En godispåse har jag kanske råd med i alla fall (A)

//Fia

Freezing.

Fryser något grymt, det är ju fasiken kallt vart man än kommer. Skippade än en gång dansen och drog till max, gott men frös även där. Har nu varit hemma och kollat på en film och halv sovit lite. Kollade på "how to lose a guy in ten days" en helt underbart mysig och rolig film. I kväll blir det stallet en sväng, får se vilket humör skutt är på i dag.

image182 image183

Klassfest m.m.

Ännu en helg har gått. Kan inte sluta tjata om att helgerna går så fort! Har nyss kollat på Idol eftersom jag missade det i fredags. Daniel är så himla grym! Lätt att han tar hem alltihop. :)

Om vi tar helgen från början. Fredag, åkte först till Jonas där vi träffade några och tillsammans med dem åkte vi vidare ut till jäbo. Där satt vi och drack och bastade och hade trevligt. Träffade några nya ansikten med, alltid roligt. Lördagen började med att vara lite bf men tog det lugnt hela dagen. Åkte på släktkalas, "POJ 50år". Trevligt var väl det. Sen så efter det drog jag till jossan där klassen befann sig och dansmattan var i full gång. Jätte kul! Blev även lite "jag har aldrig" och med andra ord som även den blev en succe. Vid tolvtiden så åkte jag ut till jäbo igen en liten sväng för att hälsa på folket som befann sig där. Det var väl trevligt det med men var så himla trött. Var hemma igen vid halvtvå tiden.

Idag väntar massa massa plugg, och jag vet ju hur det brukar sluta. Att det högst blir en femtedel gjort av allt som jag ska göra. Aja.. Väntar nu på en sallad från alcamo. Jag älskar den salladen! Tröttnar aldrig. Fick även en samtal nyss, ett sånt samtal som jag verkligen ogillar som kan göra mig något grymt förbannad. Men det gör inget, jag älskar dej ändå jojje! ;) Har varit kul att få spenadera så mycket tid med dig i helgen som jag har gjort.

Klassfest får vi banne mej göra om! Något grymt roligt var det. Me like Svanhamn :)

//Fia

Chanching plans.

Japp ändrade planer, ikväll drar jag ut till jäbo och umgås och dricka lite med folket där ute och i mon så blir det klassfest för min del också efter släktkalaset :) Svanhamns första klassfest kommer bli great ;)

1 månad och 29 dagar kvar..

Nu är det banne mig nedräkning tills jag fyller 18, 1 månad och 29 dagar kvar är det i dag. Kan inte sluta tänka på det! Var så grymt sugen på att gå ut i kväll, enormt sugen på en riktigt bra partykväll. Men det får vänta, ikväll blir det lugnt i alla fall tror jag. Men i mom blir det kanske fest? Ska i väg på femtioårs kalas först sen så ska jag ju träffa johanna och vem vet det kanske blir fest där? Det återstår att se helt enkelt. Verkar som om att klassen planerar klassfest på lördag låter himla kul men jag har faktiskt lovat johanna så det står jag fast vid. Natten är ju ung så vem vet jag kanske hinner med att hälsa på klassen en sväng med, men mig spelar det inte så stor roll faktiskt för jag och johanna har jämt väldigt roligt tillsammans också. :)

Vaknade med en förkylning i dag som inte känns så himla rolig. Så ska hem och vila lite efter skolan i dag med :) Historian har vi prov i nästa vecka och det känns inte så bra faktiskt. Känns inte som om jag hänger med riktigt! Men men vi får ta även det som det kommer.

Åter till historian ..

//Fia

Ensam i mörkret.

Här sitter jag ensam i köket och kollar ut på den rosa himeln, solnedgång är faktiskt något fint. tss. Väldigt mörkt här inne, lite mys faktiskt. Pratade med Elina nyss som låg i ett bad med ansiktsmask och hårinpackning tror faktiskt jag ska göra det samma och kolla på lite vänner samtidigt. Det är jag faktiskt värd! Fick välja på innan om vi ville sitta kvar i skolan och jobba eller om vi skulle åka hem. Jag och Emmelie traskade ner till alcamo och åt en sallad och åkte sedan hem. Så nu har jag fått prata av mej ordentligt, babblat massa skit med emmelie som också övergick till flumm och nu som sagt med Elina baby ett tag också. Saknar min mårten lite :/ Men vi träffas nog snart. hehe.

Hade ju även körlektion i morse, började köra lite på motorväg som vi även ska fortsätta med nästa gång. Känns faktiskt som om körningen går lite framåt nu i alla fall, fast att ha körkortet i hand känns vääldigt långt borta fortfarande. Hade även den perfektaste stalldag i går, fick snacka lite skit med både Malin och Dalengård. Kul! Eftersom man inte träffar dem så ofta annars. Ridningen gick också bra, han kändes mycket stabilare och lugnare än vad han gjort innan. Visst pigg är han ju men det går inte att ta i från honom nu gäller det bara att få honom att lyda så bra som möjligt :)

Mariestadgrabbarna skulle ju komma och spela mot Hv i dag så det var väl egentligen tänkt att vi skulle kollat på dom nu i kväll. Det hade varit lite kul faktiskt men tror jag skippar det ändå. Vill vara hemma och ta det lite lugnt i dag faktiskt. Måste hinna plugga lite samhälle med eftersom jag inte gjorde det i skolan så det måste jag faktiskt göra.

Så där ja, nu fick ni en liten snabbresume av min dag (och gåreftermiddag). Nu ska jag nog tappa upp mej det där badet :) Ha det så bra!

//Fia

Wednesday afternoon.

Tyska är det som står på schemat. Men blir inte så mycket tyska ut av det, jag och emmelie är inte på plugghumör och sitter och pratar i stället. Har varit på coop och köpt lite energi och pratar massa resa till nästa sommar, som är ett ganska vanligt samtalsämne nu förtiden. Michaela har pratat med emma massa om kos nu, verkar jätte bra tycker jag. Känner mig väldigt splittrad ändå när det gäller resan, känns som jag håller med alla som inte har lika tankar på något sätt. Mig spelar det inte så stor roll för och det håller jag fast vid. I eftermiddag blir det ut till stallet och rida lektion i kväll. Jobbigt jobbigt! Men hoppas det går bra..

Jaha skulle kanske plugga lite. :S Är så grymt trött!! Gaah .. Hejdå!

//Fia

Dans.

Öppethus i dag på JB vilket för oss innebär dans i cirkus fyra timmar. Först danslektion och sedan dansa för alla nior som kom och försöka att få de intresserade av våran linje. Hoppas någon blev det, behöver lite fler danstjejer på skolan tycker jag nog allt :) Så nu är jag i alla fall helt slut! Det bara värker i hela benen. Men det är så det ska vara, då känner man att man har rört på sig och då känner man sig duktig och hurtig (och glömmer bort målet på max). Det har faktiskt varit en helrolig dag, jag tycker om att dansa. Nu så har jag äntligen krypit ner och har fotbollsgalan på i bakgrunden. Har nog inte ätit så mycket som jag borde ha gjort men varma sköna sängen lockade helt enkelt för mycket. Det får bli en tidig kväll idag.

I morgon drar jag och sophie ut till bratte efter skolan för att ta hand om våra hästapållar. Får se lite vad jag hittar på med kusen min, får se lite hur mycket jag orkar. Han hade ju varit jätte duktig i helgen när emmelie hoppat honom och så, det glädjer mig :) Hoppas vi kan hålla i det med.

Nu så väntar mina vänner Rachel, Joey, Ross, Monica, Pheobe och Chandler på mig. ;)

//Fia

Vinter ?

Massa massa snöä ute och solen skiner. Härligt tycker jag :) Sånt här väder ska det vara när det är vinter, inte en massa snö och slask utan då får det hellre vara några grader kallare och riktig snö. Har varit ute och kört lite med pappi, körde in till hans jobb och tränade lite backning.. Runt hörn och så, verkligen något jag måste träna på. Halkan var inte så farlig som jag trodde, på de stora vägarna går det ju primadonna att köra faktiskt. Familjen ska till mormor och morfar i eftermiddag och fika, vettisjutton om jag ska med.. Vet inte om jag orkar sitta där och proppa i mej massa sötsaker.. haha

Helgen har annars varit bra. I fredags var vi hos jossan som sagt och kollade på idol och pratade resa. Var en lättnad för mej att inte Mattias åkte ut. Tycker det är synd att han har hängt löst så många gånger för han är faktiskt grymt bra (tycker jag). Inte bara för att han ser bra ut för det gör han ju, men jag tycker faktiskt att sjunger väldigt bra också. Men ingen går ju upp mot daniel, alltid på top och alltid så himla bra! Norrahammars stolthet :)  

//Fia - The Calling - Wherever you will go. Gammal låt men fortfarande så sjukt bra! ♥

image181

Pluggning var det fia..

Jag är i full gång med pluggandet.. Or not. :P Joo men är faktiskt lite i gång, har börjat kolla igenom frågorna och så och känns som om jag förstår mer nu än vad jag gjorde innan i alla fall. Kanske jag kan hålla isär på alla filosofer nu, kanske inte. Ville bara ta en liiiten paus och blogga lite. Sen så jag fortsätta, ska be mamma förhöra mig och kanske kolla igenom texterna lite om jag nu kan hålla koncentrationen uppe. Borde egentligen göra lite mer på samhällen med men det får komma i sista hand. 

Hade min åttonde körlektion i morse, vilken gick bra. Thomas sa att han tyckte att han hade märkt att jag utvecklats i min körning. Att jag börjar känna mig mer bekväm och har fått mer självförtroende och så. Känns kul att höra, det behövde jag höra. Han frågade också när jag hade tänkt att göra mitt teoriprov och då fick jag påminna honom om att jag är 90:a och inte fyller år förrens i Januari. Men man kan ju ändå undra varför han frågade om det fanns någon baktanke i det eller om han bara var nyfiken? Nej sånt där är inte bra att spekulera i. Måste ändå komma igång med teorin snart, får ta typ en dag i veckan då jag åker dit och kör lite på datorerna nästan..

I mon blir det idolmys och resesnack med tjejerna hos Josefine :) ♥

//Fia - Åter till pluggningen ..

  


Helt slut!

Jag är helt slut i hela kroppen! Red lektion i går på skutt som gick bra, det behövde vekligen både jag och emmelie att det gick lite framåt i stället för bakåt som det har gjort nu ett tag. Nee det var inte det jag hade tänkt att skriva om, utan jag red lektion i går (=träning), jobbigt! Sen i dag gick jag till skolan efter körlektionen (alltså ungefär från peset till jb) och sen danslektion på det med massa dans och repetion inför måndag och öppethus. Så nu är jag helt slut. Ska hem och "plugga" om jag kan bara ta det lugnt och sedan tror jag att jag ska knalla mig i väg på lite träning ikväll ändå. Måste nästan det ..
 
Nu väntar samhällskunskap.

//Fia


Kära blogg,

Jag har nog aldrig haft så mycket verk dagenefter en ridlektion som jag har haft idag. Ont i hela kroppen! Mm det var en tuff ridlektion i går för min del, ibland blir jag inte riktigt klok på den hästen. 

Nåväl, skolan rullade på rätt okej idag. Jag var duktig som inte åt ute! Gick i stället till matsalen och åt fisk. Mums..?! Engelskan gick ganska smidigt jag och emmelie började planera våran resa till london. Blev även lite prat om resan i dag igen, börjar faktiskt närma sig bokningsdatum så tänkte planera lite i helgen för de som kunde vara med. Längtar verkligen tills vi har bokat nu, ha något att verkligen se framemot. :)

Är så grymt avundsjuk på min syster att hon ska åka till England två gånger innan årts slut. Nästan vecka åker hon till leeds för att hälsa på martina, okej det är inte så farligt. Men i början av december ska hon till London kolla på Mcfly och massa annat roligt! JAG VILL OCKSÅ FÖLJA MED. :(

Blev visst ingen träning för mig i dag heller. Vart uppe och käkade någon röra pappa hade slängt ihop.. Såg lite mysko ut. När jag ätit klart frågar pappa mig om det gick bra att äta med två gafflar, jag kollar ner på tallriken och ser där två små oskyldiga gafflar som jag hade ätit med utan att jag märkt det själv? hmm. Varför gav du mig dom frågar jag min fader då, hans svar: Det fanns inga knivar kvar. Puckofarsan ;) Så jag fick mig ett litet skratt vid matbordet.

Tro inte då att jag har pluggat hela eftermiddagen som jag har varit hemma. Oh nej.. I min värld har vi tydligen inte svenska prov på fredag :S Har i alla fall börjat läsa lite på min bok till svenskan och det känns i alla fall bra. :) Nee nu ska jag nog ta mej en superduperskön dusch, kolla på min käre tvserie vänner, kanske kolla igenom svenskan, sen så får det bli en tidig kväll för mig så att jag är piggare tomorrow. 

Lite smått och gott blev det i det här inlägget ja.. Ha det bra gott folk!

//Fia 

When did everything go over to be
seeing by that point of view?


Press.

Just nu känner jag bara press vart jag än vänder mig. Framför allt från skolan.. Har inte speciellt mycket den här veckan, men pressen attackerar mig ändå hela tiden. Svenska prov på fredag.. Har också varit och lånat en bok nu på 300 sidor och som visade sig att vara del 1, vilket innebär att det säkerligen finns en del till på 300 sidor. Detta innebär att jag måste börja läsa! Ständigt. Får snacka lite med svenska martin med. Känner också massa press för körkortet, alla redan! Fyller ju inte förrens om två månader. Känner mig redan stressad och inte redo på något sätt. Nee jag måste försöka koppla bort det nu. Får se om en tripp till stallet gör mig på bättre humör, hoppas att skutt är på bättre humör än jag är. :)


Jag försöker se positivt på allting och det tror jag de flesta människor gör. Men i bland så räcker det inte till. Ibland kan det var skönt att på kvällarna att tänka sig tillbaka och fälla en tår. Glädjetår eller sorgsen tår. Tänka tillbaka till glada minnen eller minnen som man mår mindre bra av. Så är det bara.

Nej dags att skärpa sig, TÖÖNT FIA! ;)
 image178

Har nu lagt över alla halmstad bilder till min dator och tänkte bjuda på några samtidigt som jag längtar mig tillbaka :)

               Nej vi hade inte roligt den här resan, absolut inte!
Can't wait for next year, me and my girls (: ♥

Spralliga Fia.

Nyss hemkommen från släktkalas (: Alltid lika trevligt! Denna gången var det emma som fyllde 16 år. Åt lite gott, gjorde i ordning en tavla till morbror pelle som fyller femtio snart, en tavla med massa kort och kommentarer på han från åren. Sen så avslutade vi med en film, eller aa vi och vi. Jag och Emma och Joacim. Jag var så sprallig och på g så var tvungen och lugna ner mig lite. De lurade på mej att kolla på torkel i knipa. hmm, lite smålustig film det där. Men den var väl lite rolig den med. ;)

Jag och lizah har velat fram och tillbaka hela kvällen, festa eller inte festa?! Kom till slut fram till att inte festa. Men är så grymt sugen! Klockan bara gick och det kändes som om det inte var någon ide längre. Suck. Nee jag laddar för nästa, nästa fest som kommer som jag hoppas kommer snarast! Det bara kryper i kroppen på mej. Men det får vänta, jag får spara mej i dag. Men vad ska jag göra nu då? Går väl upp till morsan och farsan och kollar lite tv då. Kan också vara mys pys i för sig (:

Bye bye!
//Fia


Jag vill åka utomlands!!

image159

Jag vill åka utomlands nuu!!
Jossan är i Egypten, Michaela åker snart till Lanzarote och Lizah nästan snart till Marocko. Jag vill också åka och bli brun och fin! :( Orättvist! Var med Elina och Lizah i går och kollade på massa resor. Åhh vad resfeber jag har! Vill boka till nästa sommar nu. Ska bli så underbart! Och var faktiskt redan vissa resor som var slutsålda till nästa augusti! Helt sjuukt att man bokar så här tidigt. Men det är väl tack vare den sommarn som var. 

I dag har jag varit ute hos skutten. Pysslat och ridit lite :) Myspys! Var inte ett fan av hackamoret riktigt, men men. Antingen så vänjer jag mej väl eller så hoppas jag att vi får byta tillbaka till gamla heliga bettet soon. ;)

Ikväll blir det nog bara ta det lugnt .. Och i morgon lite idolkväll :) Måste ju hejja på alla norrahammars och tabergsbor som är där och kollar på våran käre daniel. Resten av helgen får man väl se lite vad vi hittar på. Pratas ju om partaj, får se lite :) Men nu så ska jag nog röra på mej lite. Rastlös! Ciao.

//Fia