Sjuk eller inte sjuk? Feber eller inte feber?

Förbered er på massa klagomål

Jag förstår mig verkligen inte på denna sjukdom som ständigt drabbar mig cirkus var femte vecka! Ena dagen mår jag jätte dåligt, jag tar febern men den visar 37,1, 37,3. Alltså ingen feber, men jag ligger som en död fisk i soffan hela dagen, helt orkeslös med andra ord! Sen nästa dag så känner jag mig piggare antar att jag inte har någon feber. Jag hör av mig till planeringen och säger att jag är redo att jobba följande dag, även om jag inte är helt hundra. Men när man bara går hemma så känner man sig aldrig helt hundra, det är bara att sätta igång en dag sen så går det av bara farten. Så när jag väl har beslutat mig för att jobba och jag känner mig piggare än de föregående dagarna (men fortfarande inte helt hundra), så tar jag febern för säkerhets skull (eller något), jaha då visar den minsann 37,7.. Är det fel på min febertermomenter eller vad i hela friden är det frågan om? Nej jag känner mig inte helt hundra, men jag är heller inte frusen, och piggare än de dagarna som jag inte hade feber på. Förstår mig verkligen inte på det här! Bli så jävulusiskt trött på det här..!

Vet inte om ni hängde med där men jag tror banne mig att det är fel på min termometer eller något. Usch vad trött jag är på att febern går så otroligt mycket upp och ner hela tiden :( Men men, blir nog jobb ikväll i alla fall! För tillfället är febern nere men tydligen kan det hända mycket på de timmarna fram till klockan 16.00!

Jaja, kram på er frisklingar i alla fall! ♥

Rea reagera

Hoppsan.. Kunde inte låta bli när det var på rea, sen att man som medlem fick ytterligare 10 % rabatt. Då blev det ju faktiskt inte alls dyrt!

 

Tyckte dem var lite fina :) Äger ingen byxdress så detta kan bli intressant. Får se om jag trivs i det annars är det ju bara att skicka tillbaka. Inte mer med det :)

Onsdag

Hej bloggen! Känner mig piggare idag, så himla skönt. Med tanke på gårdagens huvudvärk så trodde jag att jag skulle bli hemma hela veckan. Men jag är faktiskt piggare idag, så jag ska försöka pallra mig igenom fem timmars jobb imorgon och åtta timmars jobb på fredag. Sen så har jag två dagar ledigt igen :)

På tal om ledigt! Jag har haft lite funderingar över om det skulle bli för mycket med 4 veckors semester i sommar (vet inte om jag har beklagat mig över det här i bloggen..?). Dels har jag tänkt att jag nog kommer bli uttråkad, och dels vet jag att om jag har fyra veckor i sommar så har jag typ en semster dag kvar att spendera under året.. Så jag tog en chansning idag, jag ringde chefen och frågade om jag kunde ändra mig till tre veckor, v. 29-31. Det gick bra som tur var :) Så det känns toppen! Första veckan är jag i Turkiet, andra veckan är jag i halmstad tors-sön. Sen så har jag en vecka till att vara hemma och vila upp mig och göra massa kul på :) Sen jobbar jag ju bara 75 % så kommer ju ha lite andra lediga dagar under sommaren med. Så det kommer nog bli toppen! Jag längtar något grymt! Sparar pengar för fullt nu för att klara av sommaren :)

Blev inget med min perfect start, insåg att jag inte kommer klara det så jag la ner det. Men det gör inget :) Jag hoppas jag får ihop lite klasser ändå framöver! Tycker verkligen detta är kul så jag hoppas det kommer gå bra för mig :) Har ju haft en bra start i alla fall.



Sommarmys på ballkongen, åhh vad jag längtar till ännu mera vår och sommar! ♥

Tisdag

Oj vilken dålig uppdatering det har vart här det senaste! Men här kommer en liten update ur mitt liv:

Har jobbat hela helgen, vilket har gått bra. Men att sova dåligt två nätter, jobba på det och umgås med förkylda gamlingar, det klarar inte min kropp av.. Så nu är jag hemma och är sjuk igen, right on time.. Det vart fem veckor sen jag var sjuk sist och det är ju ungefär så länge som jag brukar vara frisk. Så idag har jag luggit i soffan hela dagen. Och så kommer nog kvällen att fortsätta! Kolla på BB och dregla lite över favorit skåningen Martin!

Jaha, mycket intressantare blir det inte idag!
Hoppas ni mår bättre än jag :) <3

Lugg

Efter några dagars velande har jag idag bestämt mig för att prova och spara ut min hel-lugg och lägga sne lugg istället. Kan vara skönt att ha längre lugg till sommarn, som jag minns så har det vart ganska så svettigt de två senaste sommrarna ;) Haha. Så nu prövar vi det här ett tag så får vi se om jag trivs idet. Annars är det ju bara att klippa av igen :)





Ungefär så här såg det ut innan jag klippte hel-lugg!

Nu så ska jag snart åka ut till Norrahammar och jobba! Sen blir det att sova hos mamma och pappa hela helgen :) Trevlig helg på er mina vänner. Pussokram på er♥


Underbara lediga torsdag

Det är inte så dumt ändå att jobba helg och vara ledig vissa vardagar istället! Väldigt skönt skulle jag vilja säga :) Idag har jag städat i lägenheten, jag har lagat och käkat god mat och så har jag vart ute och gått med Ellen och Fanny och bokat en hudvårdsklass med Ellen på söndag! Känns jätte bra :) Nu böhöver jag bara klämma in två till nästa vecka så har jag klarat min perfect start. Hoppas jag klarar det!

Har nog inte berättat i bloggen men det är bokat att vi tjejer sticker till Halmstad den 28-31 juli! Kommer bli så himla roligt :) Har bokat hotell i centrala Halmstad! Kommer bli riktigt jäkla bra. Knappt en vecka innan så kommer jag hem från Turkey, så då kommer jag förhoppningsvis vara brun och fin med :) Jag som trodde att jag skulle bli uttråkad på fyra veckor semester men nu så har jag ju två av dessa veckor delvis uppbokade i alla fall :) Hur bra? FÖR J*VLA BRA! Fattas bara att man sticker till Stockholm eller Göteborg eller både och de andra två veckorna så kommer det bli den bästa semestern ever! Lääängtar till sommarn!

Imorgon så jobbar jag 16.00-21.00! På förmiddagen ska jag ut till Cryddan och upp på hästryggen :) Var alldeles för längesen nu.. Vilket delvis kanske är mitt eget fel, men har även vart sjukdom och förkylning som har kommit emellan. Så kan det vara! Men nu hoppas jag att Cryddan är snäll imorgon och att vädret är finfint :) Hoppas hoppas verkligen att min Mary kay beställning kommer imorgon med, så jag har lite mer grejer tills på söndag!

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!
Pussokram♥

Onsdagkväll

En riktigt trötter Fia ligger i soffan och väntar på att kvällens avsnitt av Big Brother ska börja. Tänkte skriva ett litet inlägg, sen gå och tvätta mig och sedan ta en kopp te eller varm choklad innan jag går och lägger mig. Jobbar 6 dagar denna veckan, men är ledig imorgon innan jag går på min jobbhelg. Så imorgon ska jag se om jag kan städa lite här hemma, behövs verkligen! Sen så blir det kanske en promenix med Ellen propellen, sen på kvällen blir det nog ett pass Bodybalance. För er som inte vet och undrar så är Bodybalance en blandning mellan Yoga och Pilates. Roligt, jobbigt och skönt!

Har haft en till Hudvårdsklass nu :) Hade en hemma hos mamma igår med henne, moster Annica och två till värninnor till dem. Tycker det gick bra, och fick en hel del sålt även denna gången. Tycker verkligen det här är roligt, och jag försöker få ihop tre klasser till nästa vecka så att jag klarar av min Perfect-start-utmaning :) Hoppas jag klarar det!





Tabergsmilen förra året! Snart är det dags igen :D Kommer bli riktigt riktigt roligt!

Världens bästa!

Jag har verkligen världens underbaraste, bästa och generösaste föräldrar ♥
Stort tack till min käre far idag :)


Måndag

Jajjemensan, det blev en lugn helg! Kan vara bra att ha sådana någon gång emellan åt med ;) Min första hudvårdsklass igår gick bra! Fick en del sålt och tjejerna var så snälla så och hade överseende med att det var min första klass. Vet vissa grejer jag skulle kunna göra bättre, men jag menar det kan ju inte gå felfritt första gången man har klass utan det finns ju alltid grejer att öva på :) Så nu är det bara att köra på :) Ska iväg på måndagsmöte med tjejerna nu, se vad vi pratar om idag. I veckan blir det en hel del jobb! Men jag ska även hinna med att ha fler hudvårdklasser, träna och åka till stallet på fredag. Sen så får vi se vad vi hinner med där emellan :) Det blir nog en ganska bra vecka ändå!

Pluspoäng!

Hej bloggiloggi! Idag har jag vart riktigt duktig och är stolt över mig själv :) Jag gick till och från stan! Dags för Zumba klockan 12.00, var jätte roligt men ack så jobbigt! Måste försöka träna mera :) Sen så var jag tvungen att köpa lite grejer som jag behöver på mina kommande hudvårdsklasser, köpte även en svart kjol som vi "måste" ha när vi säljer Mary kay. Hittade en skitsnygg skinnkjol på New Yorker :) Så den kommer jag kunna ha vid andra tillfällen med :) Imorgon har jag min första klass, ska "plugga" inför den idag och imorgon så att det blir så bra som möjligt. Nu så håller jag på att laga mat, det blir potatis, köttbullar och lite sallad. Pluspoäng igen, ordentlig och nyttig mat :) Handlade på Willys för 840 kr igår! Så nu är det fullt i frys, kyl och skafferi ska jag säga er! Haha. Nu blir det att leva riktigt snålt fram till löning!

Verkar bli en lugn och skön helg! Men man ska aldrig säga aldrig, några av tjejerna ska ut ikväll och jag vet ju hur jag börjar bli framåt lördagkvällen ;) Men det lutar ganska starkt åt att bara ta det lugnt. Har ju fått dansa av mig på Zumban idag :) Trevlig helg på er mina läsare! Puss och kram på er♥

Turnin the lights out tighten the hand cuffs and the mirrors gonna fog tonight


Min lediga tisdag

Underbart är det att vara ledig på tisdagar! Då man jämt är som segast på jobbet annars. Har dragit på mig en förkylning, men kämpade mig igenom en lång jobbdag igår i alla fall. Är faktiskt stolt över mig själv för det! Ska försöka att kämpa mig igenom resten av veckan med utan att bli sjuk. Har Cryddan idag! Är så grymt sugen på att ge mig ut på en ridtur i solen :) Samtidigt så borde jag ta det lite lugnt så att jag inte blir sjuk.. Hmm. Beslutsångest! Kanske bara kan skritta ut en liten sväng..? Får se vad jag bestämmer mig för!



Väntar ivrigt på att mina Mary Kay produkter ska komma! De borde komma idag eller imorgon :) Har bokat en första klass. Ska se om jag lyckas få ihop fem klasser på mina två första veckor som hudvårdskonsult! I sånt fall kommer jag få ett litet pris :) Hade vart kul att komma igång på det sättet, men vi får se om det går! Tanken med det här är att det ska vara en kul grej och jag ska inte göra något för att jag måste, detta ska vara för att jag vill. Känns riktigt roligt! Vill bara komma igång :) Ska gå på lite utbildning på torsdag.




Åhh vet ni vad? Jag och Jojje bokade resa igår :D Den 15 juli åker vi till Marmaris, Turkiet i en vecka :) Åhh vad skönt det ska bli. Hittade ett litet billigt hotell precis vid stranden. Ska bli så skönt att komma iväg lite, ha något att se fram emot nu när man går och jobbar! Vi ville ju från början dra til Grekland men ekonomiskt sätt så var Turkiet ett bättre val för oss. Prisvärt, solsäkert, bra mat.. Perfekt! Tror det kommer bli toppen :)



Ikväll blir det en fika med mina fina vänner!
Ha en bra dag! Pussis o kramis♥

Lördag

Sitter här i soffan och snorar och är trött i kroppen.. Så kan det gå! Så går det rättare sagt när jag har sovit dåligt i två nätter.. På väg att bli sjuk igen. Men vi kör på inflyttningfest i dag i alla fall! Domen får komma imorgon om jag blir sjuk eller inte. Jag lever i nuet ;) Dock kan snoret bero på att lilla söta Kjell är här.



Hopp, ska försöka tagga till lite nu! Har i alla fall bestämt mig för att köra bekväma skor ikväll :) Hoppas ni får en riktigt bra lördag kväll! ♥

Tråkiga tisdag

Den tråkiga tisdagen lider mot sitt slut. Som tur är! På jobbet har jag vart super trött hela dagen! Tur att jag bara gick 07.3-13.30 idag. Sen när jag kom hem låg jag i soffan och vilade, kunde inte somna vilket kanske var tur.. Men låg säkert med slutna ögon under filten i lite över en timme. Sen jag kom hem har jag bara surat och vart på dåligt humör, och nu så är jag istället hungrig! Så det blir ner till konsum för att fylla på kylskåpet lite.

Har blivit på lite bättre humör när jag satte på lite bra musik och dansade runt i lägenheten :) Längtar tills på torsdag och lördag, då blir det festligt så det står härliga till :) Jag och Lizah blir det på Cajen på torsdag! Jag hoppas att även Proppen tillfrisknar så hon kan hänga på. Jag hoppas även att Ellen trotsar hennes tidiga morgon på fredag och beslutar sig för att hänga på hon med :) Det kan bli en gaalen kväll.. Men ännu galnare blir det nog på lördag :)


Underbara lediga måndag

Efter att ha jobbat lördag söndag så är jag ledig idag :) Har sovit ut, duschat, plockat lite i lägenheten, har fått en Spotify invite av Ruttan så jag lyssnar på massa bra musik, jag är på bra humör och njuter av att inte göra någonting :) Är inne på min goaste jobb vecka nu:

Idag: LEDIG
Tisdag: Jobb 07.30-13.30
Onsdag: Jobb 12-30-21.00
Torsdag: Jobb 07.30-13.30
Fredag: LEDIG
Lördag: LEDIG
Söndag: LEDIG

Tänk så kunde man får jobba såhär varje vecka? Detta innebär för mig att det blir en hel del festande, Club Caj på torsdag och inflyttningsfest på lördag! Detta innebär även att vi ska ta tag i något som vi (mostly my dad) har skjutit upp alldeles för länge; vi ska fixa till köksbänken och köpa fönsterbläck till köket! Sen får vi se vad som hinns med mer :) I eftermiddag ska jag träffa Eva och Lotta som är Marykay tjejer. Nu så ska jag sätta igång och bli hudvårdskonsult. Ska bli spännande och roligt :)

Jaa det verkar som om att detta kommer bli en bra vecka! ♥

Byrå

Har ju glömt att visa er min snygga (inte så mycket längre) nya byrå :)
Fick den i födelsedagspresent och jag älskar den!





Smyckeshängare och två små söta smyckes askar har jag placerat på byrån :)
Tyckte det vart fint! Imorgon blir det även tv shopping, äntligen!

Tisdag

Idag är det dags att gå tillbaka till jobbet, 12.30-21.00. Så himla trött är jag! Det här kan bli intressant.. Fick sms av Annelie nu att det fortfarande går magsjuka på jobbet. Men eftersom jag redan har haft det så borde jag kunna slippa undan.. Eller vad tror ni? Är det stor risk att man åker på det en andra gång? Hoppas inte.. Usch orkar inte gå runt och vara så här trött mer! Vill vara pigg och kry! Men jag piggnar nog till när jag väl kommer till jobbet, brukar vara så.

Hade en mysig eftermiddag med mamma igår. Var ute och gick en kort sväng! Sen hjälptes vi åt att städa här hemma :) Skönt att få det gjort! Har en ganska go vecka på jobbet nu, jobbar idag och imorgon går jag till 16.00. Sen är jag ledig torsdag, fredag och jobbar lördag söndag sen är jag ledig måndag igen. Om jag lyckas hålla mig på benen så länge. Den som lever får se!


Saknar fröken Mårtensson massa! Hon har ute och rest alldeles för länge nu!
Dags att komma hem tycker jag :( ♥

Nu så ska jag ringa min kära syster och prata lite skit! Samtidigt ska jag sätta på lite kaffe och se vad min mage säger om det :) Ha en bra tisdag mina vänner ♥