Min lediga fredag

Go vecka! Jag älskar v.2 på vårt schema, jobbar tisdag kväll och onsdag dag. Sen bara lördag söndag, sen ledig måndag igen! v.3 jobbar jag endast tre dagar, tis, ons och tors. Men snart är det schema byte igen, får se hur det kommer att se ut då. Har pluggat en stund nu på förmiddagen, skrivit ett arbete om "Det normala åldrandet". Har kommit ganska så långt faktiskt, har bara en del kvar och lite finslip. Men just nu så kan jag inte koncentrera mig längre, så får se om jag gör lite i eftermiddag eller på måndag. Är inte jätte nöjd med det jag gjort.. Inte första delen i alla fall, känns som jag nästan har "skrivit av" lite för mycket.. Det jag skrev idag är jag mer nöjd med! Men det är väl det jag kallar finslip så får försöka fixa till det lite. Men men, hoppas det är tillräckligt för att få godkänt, eller E som det numera heter.

Nu så ska jag snart laga lite mat. Sen så ska jag åka upp till a6 lite snabbt, polisanmälan har kommit och jag hoppas på att jag ska kunna få en ny telefon. Sen åker jag vidare ut till stallet för att möta upp Therese. Vi ska pröva att lasta Cryddan, sen så ska jag även rida med. Känns som en ganska bra fredag, och det varma fina vädret fortsätter! Häärligt :) Pussokram på er!

Min lediga torsdag

Självklart ska det vara strålande väder när jag har planerat in en tvätt och städ dag! Men men, det gör att man känner sig lite piggare i alla fall. Jag och Jojje konstaterade att det verkar som en höstdeppisen smyger sig på. Men jag ska försöka att stänga ute den.. Sånt där har vi inte tid med!

Helt sinnes vad jag tänker på min ekonomi. Jag vill spara spara spara! Vet inte om jag sparar till en resa, eller bara för att jag vill se sparkontot gå upp. Jag försöker verkligen skära ner på småsaker, även om tjuvarna gör det svårt för mig. Med det menar jag att jag inte kan ta mig fram på snabbt och billigt sätt längre med min cykel, men jag får gå tills vidare, banne mig. Sen att jag för pröjsa 500 kr för att få ut en ny telefon.. Men men. Jag var och storhandlade igår, så nu så har jag gjort upp ett mat schema så jag ska äta upp allt jag har fyllt min frys och mitt skafferi med och alltid ha med mig matlåda till jobbet, nästan. Haha. 

Funderar på vad man skulle kunna göra mer för att spara in? Funderar på ibland om jag skulle avsäga mig gymkortet, det kostar ändå 300 kr i månaden. Samtidigt är det något bra, inte liksom 300 kr i månaden som går på kläder som jag bara använder en gång. Men ska i alla fall säga upp det framåt maj-juni månad någon gång. För sommaren som gick så var jag inte en enda gång på gymmet i juni och juli. Så gymmet kommer nog får stanna kvar ett tag till, om jag inte blir jätte desperat.

Men en grej där jag verkligen märker att mitt sparkonto går upp. Det är ju faktiskt när jag jobbar med Mary kay! Jag kan bli så irriterad på mig själv ibland att jag inte tar tag i att ta chansen. Jag jobbar på ett företag där jag har sån otrolig möjlighet att tjäna riktigt goa pengar! Och verkligen göra karriär.. Varför satsar jag inte? Är jag för lat? Är jag för feg? Jag tror det mest handlar om att jag är för feg och tvivlar på mitt ledarskap. Jag är ingen ledare tycker jag, men vad sjutton jag kan nog bli..? Inom det här företaget kan jag faktiskt det! Jag måste sluta tvivla på mig själv..

Vad jag tjatar på! Haha, men det är det jag har bloggen min till :) Nu så ska jag ta tag i mitt städande och snart även tvättande. Ha en bra dag mina vänner! Pussar och kramar ♥

God kväll

God kväll på dig bloggen!

Ikväll var det lite en sån där kväll där jag känner mig ensam.. Men innan den känslan gick över till ledsen, så satt jag lite musik i öronen och började sjunga och dansa runt här inne. Det är tur att jag inte har några grannar som ser dirket in här! Haha. Men det får mig att bli glad i alla fall! Det går att muntra upp sig själv, bara man vill.

Har haft en bra ledig dag! Var hos Cryddan på förmiddagen, så mysigt :) Jag älskar stallet! Börjar kännas riktigt bra med Cryddan nu med, hon sköter sig och det känns bara underbart att få vara i stallet och pyssla om och rida henne. Sen så har jag börjat lite på arbetet som ska vara inne nästa tisdag. Men är långt ifrån klar.. Men jag har börjat i alla fall, så det är alltid något :) Sen så har även Tajjen klippt mig, tack snälla! Är super nöjd. Håret blir bara kortare och kortare, men nu är bara frågan; Ska jag behålla min hellugg eller gå över till snelugg? Vad tycker ni?

  


Bestulen

Oj vad lite jag har skrivit här.. Haha! Ni måste ha saknat mig som sjutton era stackare..? Fy på mig!

Inte nog med att min cykel blev snodd för en två veckor sedan så blev min och många andras mobiler snodda igår kväll på krogen. Kika in
den här länken. Så jäädra förbannad blir man! Men men, nu har jag i alla fall ordnat upp det så inom en vecka kommer jag få ut en ny telefon på försäkringen med en självrisk på 499 kr. Fattar inte hur folk kan med? Stjäla grejer och så får en annan oskyldig städa upp efter det och pröjsa. Inte rättvist! Så jag säger bara till er, håll hårt i handväskan när ni är ute bland folk!

I övrigt var det en helt okej kväll igår :) Men nu blir det nog lugnt fram tills att vi drar till Lund och Köpenhamn! Den 14de oktober drar vi ner till Lund och ska hälsar på Elina, vi är jag Emmelie Johanna och Linda. Kommer blir så grymt roligt att få se hur Elina bo och hur Lund är :) Sen på lördagen så åker vi över till Köpenhamn och där blir det lite utgång på kvällen. Kommer bli en grym helg!

Nu har jag en ganska så lugn vecka framför mig! Jobbar bara tisdag onsdag lördag söndag :) Ska bli så skönt. Ska upp till cryddis imorgon :) Hade med mig Johanna ut till stallet igår, så mysigt! Cryddan var så go så :) Sen ska vi även hinna med lite plugg, hårklippning, tvätt och träning i veckan med.


Jag och Johanna igår


Söndag

Då var det söndag igen, ännu en vecka har gått förbi oss. Jag måste bara få det sagt, är så jäkla stolt över mig själv över att det här är tredje helgen i rad som jag är nykter! Efter en sommar med alldeles för mycket av den goda drickan har jag vart så less på tanken av en sen kväll och en dag efter som tillbringas i soffan med ångest och att vara allmänt seg. Så skönt att ha fått vila levern lite ;) Men nästa helg då blir det nog lite vin och utgång. Problemet är att jag är så himla dans sugen att jag inte kan låta bli att vilja gå ut på krogen lite granna.. Trodde att zumban skulle bota detta, men den ger snarare mersmak. Haha. Träningen går faktiskt riktigt bra! Har tränat minst en gång i veckan, och denna veckan har det till och med blivit två. Nästa vecka blir det nog också två pass! Plus två ridpass :) Så duktig är jag!

Denna helgen har vart suupermysig! I fredags var jag bara med Johanna och Fanny och tog det lugnt framför tvn. I går så lunchade jag med tjejerna och sen blev det en sväng på gymmet. Sen blev det ännu en kväll framför tvn, med Emmelie och så småningom Johanna. Myspys! Idag så ska jag ta det lite lugnt nu på förmiddagen, jag boorde plugga lite. Får se om jag orkar.. Sen i eftermiddag så har jag en facial och en make up ibokat :) Så det blir lite jobb! Ska bli spännande :)

Nu så väntar en vecka med massa jobb. Jobbar alla dagar utom tisdag och då ska jag istället till skolan! Kommer bli lite tufft men jag har en känsla av att veckan kommer gå snabbt så snart är helgen här igen :) Sen efter det så har jag två ganska lugna jobbveckor framför mig. Så det är bara att köra på den här veckan :) Ha det så bra så hörs vi! Pussokram♥

Mk compact mini

Idag vill jag slå ett slag för ytterligare en nyhet som kom in i sommras! Våran mini compact, där man kan ha sitt puder, några skuggor eller varför inte ett rouge. Mixa som du vill! Under finns även en lucka där du kan förvara små borstar till. Perfekt att ha med i handväskan!


Dålig dag

Idag har det vart en riktigt dålig dag. Vaknade ganska sent, gick upp strax efter klockan 10.00. Kände mig redan då trött och på lite dåligt humör. Och så fortsatte dagen! Jag har tvättat här hemma och gått runt och kännt mig ful och obekväm i min nya hårfärg. Så det blir btw omfärgning med lite ljusare bruna slingor ganska så snart. Vid klockan 17.00 var det dags att träffa Lizah och Ruttan för en fika. Då äntligen börjar humöret vända lite smått. Sen vart det Zumba, och jag blir ännu lite gladare. Sen är jag redo och cykla hem, jaha då går cykelnyckeln av och fastnar i låset, så nu står min cykel på östra stor gatan alldeles ensam. Så där åkte humöret ner igen. Var dock ganska så skönt att gå hem med musik i öronen och få lite frisk luft. Nåväl! Nu så tänkte jag avsluta den här dagen med att kolla på en kärleks film och beklaga mig över att jag är ensam och aldrig lyckas träffa en bra kille som intresserar mig. Sen ska jag nana och vakna upp till en bättre dag imorgon. Hejsvejs!


Iphone

Johanna tipsade mig om en sida där de hade massa Iphone skal. Men det fanns så många så jag kunde inte bestämma mig. Så det blev ett fodral och en liten plast för att skydda skärmen istället :) Haha


Min lediga måndag

Efter grishelgen (jobb) så är jag idag ledig, vilket känns väldigt välbehövligt! Idag är en riktig mysdag :) Har vart i stallet på förmiddagen och nu har jag bara tagit det lugnt hemma. Senare ikväll blir det MK möte, och sen är dagen så gott som över.



Min lediga torsdag

Min lediga dag den här veckan! Underbart :) Imorgon går jag dock bara 17.00-22.00, så det är nästan som att vara ledig. Har hunnit med en hel del under denna dagen. Var i stallet mellan 10.00-13.00! Var så kul att träffa Cryddan igen och att få rida lite. Kommer ha henne varje måndag nu framöver. Kommer nog bli toppen! Är riktigt taggad för detta :) Finns inget så underbart som att få vara ute i stallet och komma upp på hästryggen! ♥


En ridtur förra vintern!

Sen jag kom hem så har jag hunnit käka, duscha och även städat lite i lägenheten. Har dammat, damsugat och torkat av i badrummet. Om några timmar så kommer familjen hit! Då ska mamma få öppna presenter eftersom hon fyller år imorgon. Sen så ska vi även ut och käka ikväll! Ska bli mysigt :) ♥

Onsdagkväll

Då var onsdagen här och halva veckan har nästan gått! I måndags så var det jobb som gällde, till 13.30. Sen på kvällen var det MK möte som vanligt. Igår så var det min första dag i "skolan"! Jag kommer här med varannan tisdag befinna mig på MOA lärcentrum under det kommande 1,5 året och gå en utbildning som heter omvårdnadslyftet. På arbetstid, och gratis! På denna utbildning blir jag undersökterska. Kommer även bli lite hemstudier men det känns i nuläget bra. Ska bli roligt att komma igång och plugga lite nu :) Hade en spa klass på kvällen sen som gick så bra! Känns så himla roligt att ha kommit igång lite igen :) Nu är det bara att man ska hitta nya och fler bokningar.. Hmm, känns lite klurigt.. Får se hur det blir :) Idag har jag också jobbat lite, 11.00-16.00. Sen har jag vart på ett Zumba pass, och därmed tagit en cykeltur i regnet.

Kvällen och eftermiddagen har såklart varit väldigt dyster med tanke på det hemska som har hänt. Flygolyckan i Ryssland, där endast 2 stycken överlevde..? Eller hur många var det? Bland alla dem som dog fanns vår allas Stefan Liv. Känns konstigt, och jag ägnar många tankar till hans familj och allas anhöriga som fanns ombord på detta plan. Detta får en också att tänka mer på att leva varje dag som det vore den sista, visa kärlek för mina närmaste, för rätt som det är finns det inte kvar.



Satinbody

Då var söndagen här, snart ny vecka igen. Efter att ha förberett inför min spa klass hos goa Emilia i kväll så bestämde jag mig själv för att köra lite spa by my self. Så nu har jag duschat, gjort hårinpackning, använt Satinbody, och så har jag slutligen tagit lite microdermabrasion (en skrubb för ansiktet).

Satinbody är precis som vårat underbara Satinhands set, fast för kroppen! Nu kan man få samma mjuka lena känsla över hela kroppen :) Denna nyhet kom i sommras och jag gillar den starkt!


Lördagkväll

Är ganska så nyligen hemkommen från bio med Johanna och Emmelie. Myspys :) Var längesen jag var på bio. Nu så ligger jag nerkrypen under täcket med vänner på tvn, så skönt! Jag vet inte om jag har skrivit det i bloggen, men jag och Johanna har haft en pakt den här helgen = ingen alkohol! Och det har vi hållt :) I fredags var vi på relaxen en sväng efter jobbet sen på kvällen var jag hemma själv och tog det lugnt bara :) I dag var jag på Zumba klockan 12.00, sen lunchade jag med stora syster och sminkade henne inför kvällen. Sen så var kvällen här! Dagen har gått fort, men det har varit en riktigt mysig dag :) Imorgon så ska jag åka runt och leta efter baljor för på kvällen är det dags för mig att hålla en spaklass. Så det blir väl att förbereda inför det ganska så stor del av dagen. Måste ju vara påläst ;) Hopp, nu så ska jag nog släcka lampan och krypa ner ännu mer! Hoppas ni har en toppen helg :) Pussar och kramar♥

Happiness

Jag vågar nog inte säga att just att jag är, men just nu så känner jag mig näramare känslan lycka än vad jag har varit på länge! Jag känner mig väldigt tillfreds :) Marykay har på det senaste hjälpt mig att vara mer positiv, vilket man mår såå mycket bättre av. Jag älskar min lilla lägenhet, och har lite projekt för den (fixa iordning gaderoben är prio 1), jobbet flyter på ganska så bra och nästa vecka påbörjas min undersköterska utbildning. Marykay är jätte roligt, varesej jag säljer mycket eller lite. Mina vänner och min familj är dem bästa man kan ha! Ja, vad finns det egentligen att klaga på? Ikväll myser jag ner mig i soffan med en skål med chips och njuter av den här känslan, för man vet aldrig hur länge den stannar kvar ♥