Bara för att jag inte har något vettigare för mig.

Bloggen och datan är lite småsega vilket även gör mig lite smått irriterad. Typiskt att man retar sig på sådana småsaker när man inte har mycket annat att klaga på eller göra. haha, jag ska i alla fall göra ett tappert försök till ett inte för uttråkande inlägg och även hoppas på att det inte raderas.

Dagen går verkligen sakta, vilket jag ser både positivt och negativt. Det är faktiskt skönt att ha några dagar till bara slappis. Igår kändes det verkligen i kroppen och psyket att jag hade varit i stallet varje dag i över en vecka och ridit. Så kan behöva någon dag att ladda om på :) Hade dock gärna haft lite mer inspiration till saker att göra. Men det är som sagt skönt att ta det som det kommer också. Har faktiskt läst lite i min engelska bok och skrivit min första reading log, och det är väl ändå bättre än ingenting? (A) Har funderat en del på ta med mig Ipoden och gå ut och gå en sväng i det underbara vädret men tycker verkligen inte att det är roligt att vara ute och gå alldeles själv. Har också haft planerna på att åka in till a6 en sväng och gå och strosa lite. Men varför det egentligen när jag ändå har bestämt mig för att jag inte får köpa något? Måste faktiskt spara till vårens alla händelser. Längtar väldigt mycket till spring inspiration där mina darlings ska gå modeller :) Inte långt kvar tills dess nu, tror det kan bli en himla rolig och häftig kväll :)

Relacom ringde för en liten stund sen och kollade läget inför sommarn. Hon var jätte snäll och förstålig när jag sa att jag helst bara ville ha de fyra första veckorna. Sen så undrade hon om jag inte kunde ta vecka 29 med och då sa jag att jag kunde det, så så är det. Det är bestämt att jag ska jobba vecka 25-29 i sommar. Göttgött! :) Det blir nog ganska goa pengar på de veckorna ändå så tror det ska räcka. Får nog täcka växjö i år igen så det blir nog bra förhoppningsvis.

Nu så tror jag faktiskt att jag ska skära upp lite grönsaker och blanda ihop en dip och sätta på en film.


One by one dreams are gone. Do I have to stay?


I dont know why, time just let it slip by.

Nu är påskhelgen snart över.

På självaste påskafton vart vi ju hos Jossey, sjöng lite singstar, käkade tacos och hade lite allmänt trevligt :) Var dock lite trött så runt tolv traskade jag och Martina hem i snöovädret. Dagen därpå åkte jag till stallet där jag och Sofie red ut på en underbar ridtur i snön och solsken :) Sedan var det bara hem och vända och ut till Tranhult igen där jag och Martina åkte lite pulka. Sedan fick vi för oss att vi var sugna på kina mat så vi åkte in och köpte lite mat av Michaela på Hot asia. Jätte gott! Sedan avslutade vi kvällen med en skräckfilm.

Idag har jag också varit i stallet en sväng i snön. Myspys :) Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt! Likaså i morgon. Sen så hoppas jag på att få se Johanna på onsdag en sväng :)

Hur grym är han inte då?


Långfredag.

Igår var vi i Hannas nya hus på kvällen och målade och drack lite öl :) Mycket trevligt! Och det blev riktigt fint och kommer med all säkerthet bli ännu finare när allt är färdig målat.

Kunde givetvis inte sova ut i morse utan klockan nio vart jag tvungen att gå upp. Tog det ganska lugnt och åkte ut till
stallet vid halv elva tiden. Hjälpe Eva och Hanna att släppa ut hästarna och mocka och lite så. Vart inte så mycket folk ute, bara jag och Sofie till en början. Men lite senare droppade det givetvis in lite fler :) Vart ute i skogen en sväng och Skutt var ganska så pigg. :P Inte så konstigt kanske med tanke på att han vilade igår. Men nu fick han springa av sig lite i alla fall :) Var hemma igen strax efter klockan tre.

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt. Imon kväll blir det nog Jossans place med lite käk och så :) Det ska bli mys! :)

Fotboll, påsk och lov.

Nu har jag och Lizah haft vår idrottslektion; fotboll :) Gick faktiskt bra och det var himlans roligt! Saknar fotbollen lite.. Hade varit lite kul att börja igen, har ju faktiskt blivit erbjuden att vara med i ett kroplag till när utesäsongen börjar. Hade varit lite kul, för damlaget var för hårt för min del. Satsar ju för sjuttsingen inte på att bli fotbollsproffs! Nee det får nog räcka med hästapållarna :) Ska ut till stallet i dag med, Emmelie vart lite sjuk. Själv känner jag mig inte heller så himla pigg, hade högre feber än vad jag har i normaltemp men ingen feber i alla fall, lite trött efter idrotten kanske bara. Så ska pallra mig ut, troligtvis i Martinas sällskap :) Det blir nog bra.

Helgen vet jag inte riktigt vad som händer. Har stallet i alla fall, men påskafton?? Blir nog lugnt på ett eller annat sätt i alla fall. Kanske släkten eller varför inte en mysig middag med damerna? :) Singstar? Dansmatta? Någon som har något förslag? Vi kan vara hos mig i fall ni vill :P Jag och Martina pratade också om pulka kanske? Titta vilka ider som ploppar upp nu ;)

I mon ska vi nog ut till Vaggeryd på kvällen i alla fall och checka in Hannas nya hus :) Ska bli kul! Bara morgon dagen i skolan sen så blir det lov! Ska bli gött. Vårterminen har hittills gått mycket snabbt ;)

Härliga tisdag

Det var nog evigheter sen jag har haft en så bra tisdag som den här. Tisdagar är alltid sega, jobbiga och stressiga. Jobbiga lektioner och ofta stressande ut till stallet. Men den här tisdagen har varit betydligt lugnare. Skulle haft innebandy tunering i skolan men eftersom innebandy inte riktigt är min grej så stannade jag hemma. Åkte ut tidigt till stallet tillsammans med Emmelie, närmare halv tio. I det underbara vädret tog vi hand om hästarna och hjälpte Eva. Jaa ni läste rätt, det underbara vädret. Sånna här dagar gör det ingenting att det är snö för mig. Hade världens skönaste ridtur! Solen värmde och hästarna flög fram över snön :) Helt underbart! Var hemma strax innan ett och åkte in till staden. Käkade på Max och gick säkert över en timme inne på charlies häst och hund. Emmelie köpte ett par finfina stövlar. Sedan åkte vi hem och Sandra färgade håret på mig. Hade köpt en jätte ljus färg men tror fan inte att man ser mycket skillnad för det. Det är rätt så svårt att få ljusare hår när man har haft så mörkt. Vill ju bara att det ska bli lite mera ljusbrunt (A) Men men, får väl färga ett par gånger så kommer det säkert.

Jag som hade planerat att hinna med att städa mitt rum och läsa lite i min engelska bok i dag. Det har jag verkligen inte hunnit. Allt det andra tog så lång tid. Men ska se om jag kanske kan plocka iordning lite här nu. Ikväll blir det mys till Gossip girl sen så måste jag hinna med att kolla igenom lite vad jag och Lizah ska göra på idrottslektionen i morgon ;) haha. Usch tycker verkligen inte om att vara ledare för en hel grupp sådär, särskilt inte när det betygsätts.. Men det ska nog gå bra :)

Party like a rock star.

Gårkvällen vart det party och jag hade riktigt kul faktiskt. Först var vi i stallet på dagen och hjälpte till med tävlingarna. Sedan så kom Elina och Lizah till mig och vi gjorde oss i ordning tillsammans lite :) Sen drog vi till Emmelie där förferren ägde rum. Mycket trevligt med massa kortspel och även lite tittande på melodifestivalen. Sen runt tio tiden drog vi bort till Mif och Adams 20 års fest. Blev en rolig kväll med massa dans och flum :) Jag och Emmelie slutade på topp och gick hem vid ett tiden. Idag ringde väckarklockan klockan 06.00. Upp till stallet på tävling som också gick mycket bra :) Så helgen sammanfattas som kanon. Nu är Fias kropp dock väldigt trött så det får nog bli att ta det lugnt ikväll!
image225

Gråa torsdag.

Dagen har gått snabbt och varit soft. Sovmorgon, vilket gjorde att jag hade tid att både sova längre och koka lite gröt. Mums! :) Sedan dansen, har något sjukt ont i kroppen sen idrotten i går så kunde inte ta ut mig så mycket. Aj aj aj! På samhällskunskapen hade vi ingen lärare eftersom det är dags för massa mitt terminskonferanser nu så blir det en del lektioner utan lärare. Men hade en uppgift och göra som jag och Lizah satte oss i skolan och gjorde klart. Gick ganska snabbt så klockan ett åkte vi vidare ner till staden. Har sagt hela tiden att jag inte ska shoppa så mycket nu men så provade jag en kjol och en top på once som jag tyckte väldigt mycket om. Så de fick följa med mig hem helt enkelt! Har provat det hemma med och jag är helt klart nöjd :) Kjolen sitter lite tjat över magen kanske men det töjer väl ut sig ;) haha. Så det blir även min outfit till helgen. Nu så har jag precis varit nere på trim och solat för tredje gången den här veckan. Så nu får det banne mig räcka!

Ikväll ska jag köra Lizah till Hv :) Fram tills dess har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Men men jag hittar alltid på något :)


Top notch.

Tisdagkväll, jag har ont i benen efter min lilla joggingtur. haha. Gick ner mot trim, mötte upp sophie på vägen och vi tog sällskap ner och solade. Väldigt skönt! De tjugo minutrarna gick snabbt!! Sen började vi gå hemåt och när sophie svängt av till sig började jag springa hemåt. Bra Fia! ;) Kan inte varit längre än typ 2 km men i alla fall. Man måste börja någonstans.. Inte alls bra att ja ghar ont i benen, då kommer det bli ännu svårare att orka med den hårda idrotten adam har varnat oss om att vi ska ha imon. Usch, syter verkligen inför det. Nehe nu så är nog mina varma mackor klara och snart börjar gossip girl, veckans höjdpunkt ;)

Lazee - Top Notch

Tisdag.

Har tjatat hela dagen i går om att imon ska jag faktiskt köpa en godispåse, det är en jobbig dag på tisdagar. Matte och Engelska. Så på rasten ska jag få med mig Sophie bort till coop och köpa lite godis i alla fall. Underbart väder ute i dag, ska bli åtta grader. Ändå sitter vi och kollar resor utomlands. 28 grader varmt och sol i Turkiet alla redan! Låter ju aningens frestande. Jag hade gärna åkt. Men ska i stället ta plats i solariumet i eftermiddag, bli brun och istället lossas att jag ligger på en strand vid medelhavet. :)

Igår var min lilla hästapålle duktig,
kul när man verkligen känner skillnad på honom på endast några veckor. :) ♥
image224

Ni är så bra <3

Idag ska jag ta tag i min nya heltäckningsmatta (=alla kläder på golvet) i mitt sovrum, jag ska. Men först så vill jag faktiskt hinna med en liten bloggilogg. :) Som ni ser så ser den lite annorlunda ut, har kämpat nu i några dagar med att få den snygg, det här får duga för ett tag haha. (ja jag har faktiskt ett liv men ibland är det faktiskt brist på saker att göra)

Igår kunde vi inte riktigt komma på vad vi skulle hitta på på kvällen. Det stod emellan bowling, klassfest eller tjejkväll. Det blev tjejkväll :) Jag, Jossan, Michaela, Martina och Emmelie samlades i Malins lägenhet som Emmelie är "lägenhetsvakt" åt nu när hon är bortrest. Det började med att vi lagade tacos och kollade på lets dance. Mycket gott och trevligt :) Sen övergick allt lite i flumm, jag och martina sprang ut till bilen i gummistövlar och fula hattar för att hämta min partyskiva. Sedan började vi brainstorma lite inför vårt projektarbete och fick en strålande ide! haha. Så vi stod och dansade lite ett tag ;) Sedan var det final i lets dance som vi kollade på och efter det satt och pratade massa och tiden bara sprang i väg. Klockan halv ett var det dags att dra sig. Martina brummade iväg på mopeden och vi andra i bilen. Körde hem Michaela, men sedan kom vi på att vi inte alls vill åka hem så i stället för att köra hem Jossan åkte vi in till staden och "crusade" lite. haha, det var rätt kul det ;) Var väl hemma runt klockan två.
Tack tjejer för en helbra kväll! :)

Idag så kommer släkten hit i eftermiddag och ska fira sandra som har fyllt 20. Sedan efter det blir det att dra till lina för att träffa tjejerna igen. :) Är lite sugen på att åka och sola också men får väl se vad jag hinner med och känner för.
Nehe heltäckningsmattan var det ja...
Jag är lycklig :)

Underbara väder.

Idag har vädret varit strålande! Sol och tempraturen har stigit några grader. Hoppas på lika fint väder i morgon :)

Köpte en tshirt på hm i dag för 49:50, Emmelie köpte en likadan i annan färg sen så när vi kom till klassrummet såg vi att hanna också hade en likadan fast i annan färg. hehe, lite små komiskt. Samhällskunskapen var rätt okej idag, pratade massa om ekonomi när man flyttar hemifrån och så. Allt blir så mycket mer intressant när det är saker som ligger mycket närmare än själv, jag menar jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag flyttar hemifrån.

Efter samhällen så traskade jag, Emmelie och Michaela ner till stan i det underbara vädret. Blåste lite gjorde det men det var inte så farligt. Kikade lite i affärerna och jag och Michaela tog även en baguette på Mackmakeriet, mums :) Sedan var det dags att träffa mamma och göra lite ärenden på banken. Kändes så konstigt när det hon i luckan frågade "Du är myndig nu eller?" och jag svarade "Ja" och lämnade fram mitt körkort som legitimation. Goooosch, jag är typ vuxen :S haha njaa, det lär nog dröja ett tag innan jag känner mig vuxen på riktigt. Efter det så traskade jag till bussen och tog den hem. Skulle egentligen tagit mammas bil hem för hon skulle möta upp pappa och springa runt munksjön men då hade jag givetvis glömt mina brillor hemma, inte så smart att köra utan dem så det fick bli bussen i stället. Jaja.

Nu så har jag pratat med Johanna i över en timme om allt och ingenting. Hon vart lite sjuk och sällskapssjuk ;) hehe. Lekte lite relacom gjorde vi, hon lossades vara tekniker och frågade mig om massa grejer. Lite små kul ;) Plus att det verkligen tåls att repetera innan sommarn säger jag bara!

Hade massa energi innan och hade tänkt att hem och plocka i ordning alla min kläder och sånt. Vart försvann den? I need it back If I want something to be done to night.

Tisdag.

Har varit grymt seg idag! Riktigt riktigt trött. Brukar vara mycket trött på tisdagarna men i dag tog nog priset! På engelskan kollade vi ju på film bara så var rätt så soft! Har fått en tråkig förkylning med, så ska kläg mig ordentligt nu och hoppas på att det går övet lika snabbt som den kom. En liten ridtur i skogen på eftermidagen på min skrutt piggade dock upp mig lite :) Han är go ibland han. Var ute en sväng med hanna och blossom. Vädret var super skönt! Lite kallt men så länge det inte är slask och regn så är jag hyffsat nöjd. Snart så börjar gossipgirl :) Fördelen med tisdagar är att det är helt okej program på kvällen :)

Måndagmorgon.

Är verkligen något sjukt trött idag! Helt utmattad. Så får se om jag orkar dansa sen, kanske tittar på bara. Helgen har i alla fall varit kanon. I lördags vet ni ju redan vad jag gjorde, kvällen blev dock jätte bra. Vart på huset! Dansade lite och så. Fick dock lite ont i fötterna på slutet efter mina höga skor. Men men, får väl skylla mig själv. hehe. Igår så hade vi lite släktkalas hemma men jag var ju tvungen att dra mig ut till stallet för att hoppträna. Vilket gick jätte bra! Han var riktigt fin och hanna var jätte nöjd med honom. :) Piggelin var han men hellre det än ingen framåtbjudning alls ;) hehe. Nemen det var jättekul att han gick så bra! Ikväll blir det ut till stallet och ha teorilektion.

Lördag.

Blev riktigt sur i dag när jag gick upp för trappan och såg snö ute! Jag som trodde att våren var på g men icke sa nicke. Fast nu är ju nästan all snö borta i och för sig. Så får väl hoppas att solen tittar fram snart igen. I stallet hjälpte vi till på löshoppningen i cirkus två timmar. Vilket var helt okej :) Sedan myste jag lite med min Skutt :) Jag och martina red ut en liten sväng i skogen, tog det ganska lugnt. Hästarna skötte sig riktigt bra med tanke på att celeste inte hade gått på en månad ungefär. Sedan brummade jag hemåt, körde även hem hanna lina och martina. Så det blev en liten extra sväng, men jag tycker ju om att köra så det vart väl lugnt. Nu så är jag lite halvt seg men med hjälp av NRJs musik så taggar jag upp sakta men säkert inför kvällens utgång :) Ska bli roligt att komma ut och dansa lite :) Min första lagliga krogrunda :)

Igår hade vi en supermysig kväll hos jossan med pizzabak och massa singstar. Det var en väldigt rolig kväll faktiskt! :) Körde även in lite grabbs till krogen. På väg till dem så körde jag in lite i en slänt (vändplanen var för liten). Då såg vi inget märke på bilen men nu i morse såh pappa att det satt fast massa gräs undertill. haha, men men det är väl sådant som händer folk med nytaget körtkort antar jag (A). haha.

Get this party started at a saturday night.