Regniga tisdag

Ja vad ska jag säga.. Var i väg på Mary kay semenariet tors-lör förra veckan! Var så himla roligt! Lyssnade på min inspirierande Mary kay damer som har lyckats riktigt bra och kommit riktigt långt i företaget. Fick se när otroligt fina priser delades ut, diamant ringar, nya rosa bilar, resor osv osv. Har verkligen haft en toppen helg, och jag kan utan att överdriva säga att jag verkligen jobbar på världens bästa företag! Har gått klart min make up utbildning med, även det känns riktigt bra. Så nu är det bara att jobba på :)

Börjar bli lite krasslig.. Right on time! Har ju vart frisk ganska så länge nu, några veckor i alla fall.. Så det är som det brukar vara! Men men, jag ska inte gräva ner mig för det utan jag kör på ändå :) Nästa vecka påbörjar jag en undersköterska utbildning, som jag får läsa på arbetstid. Varannan tisdag! Ska bli lite spännande faktiskt :) Kul att det händer något annorlunda.

Nu så ska jag snart träffa min Johanna en sväng ♥
Ha det gott, ska försöka bättra mig med uppdateringen ;)
Pussar och kramar på er ♥

 


Tisdagkväll

God kväll! Sitter här i min lilla lägenhet med tända ljus och en kopp te :) Har lite sovmorgon imorgon innan en låång jobbdag. Skönt, då kan man mysa lite extra framför tvn nu ikväll :)

Är väldigt mycket Marykay som snurrar i mitt huvud nu! Vi har precis börjat ett nytt år på Marykay och jag vill verkligen komma igång med mitt säljande nu. Jag tycker ju att det är så himla roligt när jag väl är igång :) För en super start ska jag försöka få ihop 10 klasser i hela september månad. Har två stycken bokade! Får se om jag har några snälla vänner som kan ställa upp att ha någon med :) Även om jag får många nej så ska jag verkligen försöka att inte ge upp! Nej, ska inte få mig att bli nere, jag ska kämpa vidare! Hade varit så grymt kul att klara bli stjärna och klara Safir det här kvartalet. På torsdag åker vi på semenariet i Göteborg! Ska bli såå roligt att komma iväg lite och få lyssna på inspirerande människor och se folk uppmärksammas med diamant ringar och rosa bilar :)

Mitt nya liv.. Joo det går faktiskt ganska så bra ändå tycker jag! Tränade två dagar förra veckan, och idag har jag varit på ett svettigt Bodyjam pass. Har cyklat till och från gymmet idag, en dag förra veckan skulle jag hem till Emmelie på lite myskväll (hon bor på liljeholmen, jag bor på torpa) så cyklade jag även dit och hem. Så det är jag ganska så stolt över faktiskt :) Mycket mer har jag nog inte att berätta just nu!

Jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera! Hehe. Avslutar med att lägga upp några roliga bilder som har tagits på min cam på datorn!




HAHAHA! Hoppas dessa bilder förgyllde någons kväll med ett skratt! Eller åtminstonde ett litet flin. Haha :) Ha det toppen bra tills vi hörs nästa gång :)
Pussokram♥

Måndag!

Jaha, ny vecka nya tag! Är det inte så vi brukar säga?! Började den här veckan precis med det. Har nyss kommit ur duschen efter att ha varit på gymmet en sväng. Det har resulterat i att jag nu har sådär härligt ont i höfterna som man brukar ha efter en sväng på löpbandet. Mitt nya liv innebär gym MINST en gång i veckan, gärna två eller tre. Försöka undvika läsk, bara käka chips och godis på helgerna, äta mer grönsaker och dricka ett glas c-vitamin om dagen, gå eller ta cykeln när jag ska någonstans inom stan. De här målen har jag satt upp för många gånger för att jag ska kunna räkna, men vi försöker igen!

Helgen har vart toppen! Hade ju några danska drenger på besök :) Käkade god mat på piren och därefter en galen utgång :) Super roligt! Sen låg jag i soffan större delen av dagen igår. Jobbade i lördags på dagen, var en som ville byta. Det betyder att jag denna veckan endast kommer att jobba tis, ons, sön! Så ska nog hinna med en hel del annat med :) Kanske kan klämma in en sväng till stallet? Var ganska så längesen nu.

Ikväll blir det i alla fall Mary kay möte, ska nu under tre måndagar ha utbildning inom make up. Som jag har väntat på detta! Ska bli så himla roligt :) Jaa, det var väl ungefär det jag hade och säga just nu. Pussokram på er!

Torsdag

Kunde verkligen inte somna igårkväll.. Var typ, nervös inför min första jobbdag! Haha, fråga mig inte varför. Men det gick bra! Känns skönt att vara igång igen :) Kul att träffa arbetskamraterna med. Kom hem för en liten stund sen. Bäddade sängen min, och plockade upp allt som låg på golvet och la det på dess rätta plats! Kanske skulle göra det till en liten rutin? Det första jag ska göra när jag kommer hem är att plocka undan och iordning :) Allt känns så mycket bättre och roligare när man har fint runt omkring sig.

Är sugen på något nytt till lägenheten.. Ska köpa nytt soffbord, det har jag redan bestämt vilket jag ska ha men jag vet inte när jag ska köpa det, men snart :) Skulle vilja ha något mer nytt "piff". Kanske något nytt att sätta på tv bänken eller hyllan över? Något nytt i fönstret? Något nytt i köket? Hmm.. Någon som har något tips? :)

Funderar på att beställa hem dessa söta tavlor till mitt kök :)

 

De skulle passa bra till mina gardiner jag har i köket nu:


Attitude

Tror jag måste ändra på min attityd lite! Jag måste sluta gå runt och tänka att jag är på dåligt humör, att jag mår dåligt och är sur och ledsen osv. För då blir man ju atomatiskt det..? Jag måste tänka tänka mer positivt, så kommer jag må mycket bättre! Istället för att ha ångest över jobbet, så måste jag försöka tänka att det ska bli roligt att komma tillbaka och få träffa alla. Saknar vissa av mina gamla lite! Nu har jag luggit i soffan hela dagen i mjukiskläder och glasögon och bara latat mig. Mary kay mötet igår var fantastiskt! Fick tips både om min Mary kay säljande och även till mig själv som kvinna, människa. Underbart! Jag älskar mitt Mary kay och nu har jag bestämt mig för att verkligen lägga fokus på det som får mig att må bra. Jag ska lägga fokus på Marykay, träningen, spendera så mycket tid som möjligt med min familj och såklart mina vänner! Sen får vi se om jag hinner med stallet lite emellan åt, vilket också får mig att må otroligt bra :) Så länge det inte är några måsten!

Pussokram från en glad och riktigt grym tjej!


Semenarie klänning

Har funderat på att ha min balklänning på Marykay semenariet om några veckor.. Men det känns inte riktigt bra, för det första kan jag inte packa ner den i en väska och sen så känns den lite för "balig". Så jag gick in på Nelly och hittade den här underbaringen! Vad tycks? Hoppas verkligen den passar nu :)


Update

Semestern är nu över! Tydligen har bloggen haft semester också, men det ska det nog bli ändring på. Semestern har bara svischat förbi, har vart full rulle hela tiden. Veckan i Turkiet var riktigt riktigt bra! Helt underbar :) Finns inget som bra som att komma bort från Sverige och allt som har med hemma och göra. Resan bestod av sol och bad och massa dans på kvällarna, som sagt - underbart!





Sen vi kom hem har jag vart på dåligt humör mer eller mindre hela tiden.. Har kommit och gått i ständiga vågor, eller något.. Jaja, i alla fall veckan där på drog vi, ett tjejgäng ner till Halmstad och Tylösand. Hade super kul :) Massa party! Sen hem några dagar och sen så drog jag Lizah Ruttan Joel och Danne ner till husvagnen i Varberg. Hängt i husvagnen och spelat spel, minigolf, badat i havet och provat på utelivet i Varberg. En rolig och mys helg det med :)

Imorgon är det dags att börja jobba igen. Känns faktiskt riktigt skönt! (det kommer jag säkerligen ångra att jag sa igår) Ska bli skönt att komma in i rutinerna igen, är så trött på allt som har med festande att göra. Ska göra ett tappert försök att ta tag i träningen igen, var alldeles för länge sen sist! Så har bokat in mig på Bodyjam imorgon och Indoorwalking på onsdag. Se om det kan få mig på bättre humör! Vet inte riktigt varför det har blivit på detta viset. Men det går nog över :) Nästa helg kommer ju troligtvis några danska pojkar hit och hälsar på som jag och Johanna träffade i Turkiet. Blir nog skoj :)

Ha det bra så hörs vi, pussokram♥