Sunday.

Redan söndag igen, sjukt vad veckorna/helgerna går fort! Tänkte dra igenom vad helgen har bestått av.

Fredag: Då var det mys hos michaela som gällde. Började med att man kom til en härlig måltid lagade av josefine, kycklinggryta och ris. Jätte gott var det! Där satt vi ett tag pratade lite resa nästa sommar m.m. Efter det så var klockan idol. Måste skriva som martina, Daniel, Mattias och Amanda var riktigt bra. Och det var nog rätt person som åkte ut faktiskt. Efter Idol så åt vi michaelas äppelpaj. Mumma! Jätte gott var det. Efter det så kom jag på den brillijanta iden om att kolla på våra gamla cabareefilmer! haha, där får man sig alltid ett gott skratt. Sen så efter det drog vi fram dansmattan och dansade massa. Sedan så var klockan halv ett och då var det dags att åka hem. 

Lördag: Familjen åker in till stan och köper saker till mitt och sandras rum. Hela dagen går åt bara till att köpa allt och sedan komma hem och fixa i ordning det. Mina inköp till rummet blev: Bord, matta, en liten korg och två ramar. Så nu återstår bara den svåraste uppgiften, hålla allting städat! Efter att man fixat i ordning allt var klockan nästan halv sju och då var det dags för att åka till vip och träffa tjejerna.. Hyrde Stamp the yard och myste massa hela kvällen. 

Söndag: I dag så får det bli en riktigt stor pluggdag! Det måste det bara bli.. Suck! Prioriterade bort att åka till stalle och kolla när emmelie hoppar hektor och när hanna hoppar skutt för den nedrans skolveckan som kommer; Tre prov + redovisning.. Aja.. Tänk på barnen i Afrika nu fia, som vi pratade lite om i går. ;) 

För bilder från dagarna gå in på:
http://filus.bilddagboken.se

//Fia

Jag hatar att se er må så dåligt pga av dem..

Kommentarer
Postat av: Missankre

jag tycke rinte om söndagar:(

Postat av: Lizah

Du är guld värd hjärtat

2007-10-21 @ 12:56:58
Postat av: martina

ditt rum va superfint! plugga på ideag nu gumman, älskpälsk

2007-10-21 @ 13:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback