Stocken

Nu så har vi varit hos martina och lina på stockens camping och det har varit jätte roligt! :) Fick kanske inte bästa intrycket av campingens restaurang där vi fick vänta på maten i en timme och när vi fick den så vart den kall. Sen så fick vi vänta på notan en halvtimme. Lite lagom surt.. Menmen :) På kvällen drack vi lite öl och så där, det var helt okej :) Dagen efter så hade vi tänkt att steka på klipporna men det vart ju ingen sol så vi tog det ganska lugnt hela dagen. Lagde god mat och så :) Sen så åkte vi hem på kvällen! Att köra både dit och hem gick jätte bra (lite stolt :P). Elina satt jämte mig och läste kartan och Sophie hade åkt samma väg för bara några dagar sen så det gick smidigt. Vi hade alla en liten klump i magen tror jag när vi åkte hem, hade gärna velat stanna några dagar till. Menmen, plikten kallar!

Har ju massa annat att se fram emot nu.
Bulgarien 12 augusti
New York 17 september
Kanske London i november och kolla på McFly :D

Nu så har jag i alla fall varit uppe hos min bäbis och ridit. Han var piggelin i dag :) Men det gick bra ändå, har faktiskt saknat honom lite de här två dagarna (A). Nehe nu så måste jag äta och fixa i ordning mig inför jobbet i eftermiddag/kväll. Sen så jobbar jag bara torsdag fredag sen så är jag ledig i helgen. Ska bli såå skönt! :)

Kommentarer
Postat av: Bajje

Snaaaaart så får allt Ame bestämma sig så att du får veta hure blir med McFLY =)

Postat av: michaela

Älskling! :) saknar dig! ställer du på utgång på fredag när jag är hemma? =) kommer hem imorgon natt. nu vill jag träffa alla, saknar alla så sjukt mycket!! Feeeest =)

2008-07-27 @ 17:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback