Snabbt tiden går.

Veckorna bara springer iväg.. Det är alla redan torsdag, alltså helg i morgon.

Nu har vi samhällskunskap och ska skriva ett cv. Kuuuuuul! Inte så kanske. Deborah hade klagomål om att vi käkar för mycket mat och dryck i klassrummet, vilket inte är tillåtet på skolan. Svanhamn gick i stor protest och tyckte det var en mycket löjlig regel. Att man måste gå ut utanför klassrummet för att ta en klunk vatten när man har en och enhalvtimmes lång lektion. Eleverna (vi) menade på att vi inte är 10 år och faktiskt kan hålla rent efter vår "mat". Vad skulle vi annars ha våra papperskorgar till? Detta ska gå vidare till elevrådet! haha. Där fick jag allt till lite klychiga meningar. Nu försvann debbi ut för några sekunder och alla snabbade på att stoppa in sina sista godisbitar i munnen. hohojaja :)

Idrotten i går var inte att leka med. Väldigt jobbigt! Hade ultimate. Men det var kul! Vi fick igång spelet ganska bra faktiskt. Avslutade med en idioten, ingen kort sådan utan den var nog av högsta grad. Menmen det är väl bra med träning.

Snart så ska vi lämna in våra tillval i trean. Vi var och pratade med Rikard och Tony (rektorn) på rasten och försökte få igenom Psykologi B som kurs. Det verkade inte helt omöjligt! Jag ska i alla fall välja Engelska C och Matte C. Om inte Psykologi B blir en kurs så ska jag läsa Historia B istället. Det blir nog bra! Trean verkar bli riktigt pluggig. Ingen idrott bara massa teoretiska ämnen. Men det ska vi klara. :)  

Kommentarer
Postat av: Lizhen

Det är klart vi klarar det :) du och jag och våra ägghuven :D

2008-02-28 @ 15:01:36
Postat av: hannah

alltså, shit, idrotten, har fortfarande lite träningsvärk. usch va jobbig den va !

Postat av: Sajje

Kooooorven! =)

2008-02-29 @ 09:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback